S. Hanel 76.
J. Plšek 90.
L. Soumar 92. (p.)
3:2
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 17:00

12.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. F, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Náchoda pokořila metu 50 bodů


Branky


76. S. Hanel , 90. J. Plšek , 92. L. Soumar (p.) - 6. J. Franc , 17. L. Reichl
0

Opočno vstoupilo do utkání výborně a po 17. minutách bylo skóre na světelné tabuli 0:2. Domácí celek však v závěru ukázal svoji obrovskou sílu a v druhé minutě nastavení dokonal svůj obrat z pokutového kopu a zvítězil 3:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opočno svého soupeře dokonale zaskočilo

Rezerva Náchoda se s předstihem stala jistě postupujícím celkem a příští rok si tento mladý kompaktní celek vyzkouší 1.A třídu. V dalším domácím utkání přivítali náchodští hráči Opočno, kterému měli z prvního utkání co vracet. Do utkání však domácí nevstoupili vůbec dobře a hosté z Opočna zaskočili svého soupeře již v 6. minutě. Na precizně zahranou standardní situaci si naběhl Franc, na první tyči se zorientoval nejlépe a překonal brankáře Ruffera v brance Náchoda. Domácímu týmu se nedařila jeho typická kombinační hra a hosté to ihned vycítili. S chutí hrající hosté se z brankové radosti mohli radovat opět v 17. minutě, kdy krásnou střelou z voleje vymetl pavučinky v náchodské svatyni Reichl a na světelné tabuli svítilo skóre již 0:2. Defenziva Opočna pracovala bezchybně a rychlostně a technicky vybavení hráči domácích se nedostávali k ohrožení brankáře Effenberka, a tak nebylo překvapením, že fanoušci v prvním poločase již žádnou branku neviděli. Do kabin tedy odcházely oba celky za možná trochu překvapivého stavu 0:2.

Opočno přišlo o své vítězství v samém závěru

Kdo čekal po změně výrazné zlepšení domácího týmu a, že svého dnešního soupeře lídr tabulky zmáčkne, byl na omylu. Domácím se stále nedařilo prolomit obranou tvrz Opočna, která do 76. minuty zasloužila absolutorium. Právě v 76. minutě se však na vápně uvolnil domácí Hanel a přesnou střelou k tyči překonal hostujícího brankáře poprvé. Náchod vycítil šanci se skóre utkání ještě něco udělat a zvýšil obrátky. Hosté začali nervóznět a takřka se nepouštěli do ofenzivního snažení. Když už se zdálo, že si hosté odvezou velmi cenné vítězství z půdy suveréna této sezóny, zaúřadoval nejlepší střelec soutěže Honza Plšek, který přesným volejem z vápna zamířil přesně k tyči a srovnal na 2:2. To však nebylo v tomto utkání vše. Dílo zkazy a hororových závěrečných 15 minut pro Opočno dokonal již v druhé nastavené minutě Soumar, ten nahradil tradičiního exekutora ze značky pokutového kopu Romana Poláčkam kterého v závěru utkání chytala křeč a s přehledem proměnil. Rozhodl tak o tom, že všechny body po heroickém závěru domácích zůstanou v Náchodě.



Ohlasy k zápasu


FK Náchod B
Richard Berger - asistent trenéra: První poločas katastrofální,konec druhého poločasu famózní.

TJ Spartak Opočno
Jan Jánský - trenér: Děkuji hráčům za předvedený výkon.Domácí tým jsme nepustili ani k jedné gólové příležitosti do 75 minuty.O vítězství jsme přišli až v závěru utkání.



Sestavy


FK Náchod B
V. Ruffer [-] - D. Král [-] , R. Poláček [-] , P. Runkas [-] (46. F. Chládek [-] ) , J. Rorbach [-] - O. Vrabec [-] , T. Vejprava [-] , L. Soumar [-] , V. Vlček [-] (46. S. Hanel [-] ) - J. Plšek [-] , J. Vaněček [-] (46. E. Berger [-] )

TJ Spartak Opočno
F. Effenberk [-] - M. Školník [-] , K. Petr [-] , L. Čtvrtečka [-] , M. Vondřejc [-] - J. Franc [-] , M. Šnajdr [-] (69. R. Školník [-] ) , L. Reichl [-] , P. Musil [-] - T. Přibyl [-] (85. J. Serbousek [-] ) , O. Přibyl [-] -

ŽK: 26. J. Vaněček , 33. J. Plšek , 38. P. Runkas , 93. L. Soumar - 26. L. Čtvrtečka .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: Janota Josef - ŽEROVNICKÝ David, VÍTEK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku