Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 17:00

12.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. F, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poříčí na domácí půdě zdolalo Doudleby


Branky


0

Diváci viděli v Poříčí zápas dvou zcela odlišných poločasů. Zatímco co první patřil domácímu celku, v tom druhém jasně dominovaly Doudleby, kterým se však podařilo vstřelit pouze dvě branky, a tak o vítězství 4:2 rozhodlo Poříčí v závěru po rohovém kopu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí na hřišti dominovali

Velké Poříčí ve svém fotbalovém areálu hostilo tým Doudleb, který v týdnu utrpěl krutou porážku od rezervy Dvora Králové. Ani vstup do tohoto utkání se hostům příliš nevydařil a od úvodního hvizdu hlavního rozhodčího Říhy tahali hosté za kratší konec. Domácí se ze vstřelení vedoucí branky dočkali v 16. minutě zásluhou zkušeného Jana Hubky, který využil nedůrazného odkopu obrany Doudleb a krásnou střelou z voleje rozvlnil síť za bezmocným brankářem Vojtou Gartnerem. Ve 28. minutě mohly domácí ochozy jásat podruhé. Jirka Dobýval centroval, možná již za pomezní čarou, asistent rozhodčího nechal však hru pokračovat a přesný míč našel hlavu nestárnoucího matadora Závady, který hlavičkou zvýšil na 2:0. To však s velkou chutí hrajícím domácím nestačilo a krátce před poločasovou přestávkou se opět prosadil kapitán týmu Závada, ten si nejlépe naběhl na rohový kop a jeho důraz přinesl kýženého ovoce v podobě třetí branky Poříčí. Domácí byli v prvním poločase jednoznačně lepším celkem a do kabin odcházeli se zcela zaslouženým vedením 3:0.

Kanonýr Kráčmer dostal hosty do hry

 Zřejmě výrazná domluva v kabině hostí, znamenala výrazné zlepšení mužstva Doudleb a svého soupeře zamáčkli na vlastní polovinu. Krátce po změně stran se prosadil kanonýr Kráčmer, který překonal po chytré příhrávce Šrámka brankáře Lokvence přesnou střelou na zadní tyč. Hosté byli na koni a Poříčí se bránilo někdy i za cenu laciných odkopů do bezpečné vzdálenosti vlastní svatyně. Hostujícímu týmu se podařilo snížit na rozdíl jediné branky v 64. minutě, kdy se první gólovou akci zopakoval Šrámek s Kráčmerem a druhý jmenovaný se po přesném centru svého spoluhráče v brankové příležitosti nemýlil. Doudleby pokračovaly v tlaku a přícházely šance. Vyrovnání však nebylo hostím zřejmě souzeno, a tak udeřilo na druhé straně. V 83. minutě zahrávalo Velké Poříčí rohový kop, na který se nejlépe naběhl Stodola a svoji trefou po velkém důrazu rozhodl o osudu utkání. Hosté se již na odpověď v závěrečných minutách nezmohli a v napínavém duelu Velkému Poříčí podlehli.



Ohlasy k zápasu


TJ Velké Poříčí
Josef Hurdálek : vedoucí mužstva: První pol. domácí přehrávali svého soupeře a zaslouženě se ujali vedení 3 : 0. Druhý poločas hosté byli lepší a snížily na 3:2 V závěru utkání rozhodli domácí na 4:2.

TJ Velešov Doudleby nad Orlicí
Marek Mazura - trenér: První poločas vyrovnaná hra, ale góly stříleli jen domácí. Druhý poločas místy až drtivá převaha hostí, kdy byli chvílemi domácí hráči jak na kolotoči, se podařilo hráčům Doudleb vsítit pouze dva góly. V závěru domácí pojistili výhru gólem ze standartní situace



Sestavy


TJ Velké Poříčí
M. Lokvenc [-] - T. Lupínek [-] , Š. Marek [-] (46. M. Mikuš [-] ) , D. Hanzl [-] (88. L. Hloušek [-] ) , J. Dobýval [-] , Š. Stodola [-] , P. Závada [-] (83. M. Vít [-] ) , J. Hubka [-] , J. Novák [-] , J. Kaněra [-] , O. Lokvenc [-]

TJ Velešov Doudleby nad Orlicí
V. Gärtner [-] - S. Dudek [-] , J. Hudousek [-] , T. Mazura [-] (75. M. Čihák [-] ) , J. Kopsa [-] , J. Šrámek [-] , M. Mazura [-] , T. Kotyza [-] , M. Kráčmer [-] , P. Kudláček [-] , J. Krmaš [-]

ŽK: 36. T. Lupínek - 26. J. Krmaš , 57. P. Kudláček , 72. M. Kráčmer .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Říha Michal - KLEČKA Ivan, KIEZLER Vlastislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku