J. Kopsa 67.
1:2p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

1:2p.
(0:0)

J. Kopsa 67.
 

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

14.05.2016 17:00

9.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. F, 2015-2016

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Solnice zvládla pokutové kopy a veze si z Doudleb bonusový bod


Branky


0

Ve vyrovnaném utkání se po neproměných šancích hostí dostali do vedení domácí přesnou trefou Kopsy. Hostům se však v závěru utkání podařilo vyrovnat, a tak o bonusovém bodu musely rozhodnout pokutové kopy, ve kterých byli hosté ze Solnici štastnějším týmem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Olejarz své šance neproměnil a tak diváci branku neviděli

Domácí Doudleby, které disponují nejlepší obranou v soutěži přivítaly na svém hřišti Solnici. Úvod utkání byl opatrný a obě mužstva se soustředila především na zodpovědnou obrannou činnost. Blíže ke vstřelení branky v prvním poločase měli hosté, když se ve dvou případech mohl prosadit Olejarz. Nejdříve jeho střela z první v pokutovém území domácích jen těsně minul levou tyč a ve 30. minutě postupoval po krásné přihrávce Mertlíka osamocen na domácího strážce svatyně, ale jeho pokus opět nemířil mezi tři tyče. Hostující obrana pracovala výborně a Doudleby nepouštěla do vyložených brankových příležitostí. Domácí se pokoušeli a střelbu ze střední vzdálenosti, ale s těmito pokusy si hostující brankář Bocek poradil nebo mířili vedle. Diváci se tedy v prvním poločase branky nedočkali a oba celky odcházeli do kabin s bezbrankovou remízu. 

Kráčmer přinesl do hry Doudleb oživení

Druhý poločas začal ve stejném duchu jako ten první a oba celky se příliš nedostávali k ohrožení branky. Až v 60. minutě se v další šanci ocitl aktivní Olejarz, který postupoval z právé strany sám na branku domácích, ale stejně jako v jeho předchozích případech střela na zadní tyč skončila v zázemí. V 64. minutě šáhl domácí trenér Mazura ke střídání a na hřiště poslal kanonýra Kráčmera. Od nástupu na hřišti začal zatápět solnickým obráncům a tento tah trenérovi dokonale vyšel v 67. minutě. Šrámek rychle rozehrál autové vhazování na Michala Mazuru, ten posunul míč na Kráčmera, který ve vápně ideálně předložil Kopsovi pro něhož již nebyl problém překonat brankáře Bocka. Vedení domácích mohl zvýšit Kráčmer, ale se svoji střelou příliš otálel a bránící hráči mu míč v poslední chvíli ukopli. Za tuto neproměněnou šanci přišel v 83. minutě pro Doudleby trest. Po rychlé kombinační akci na pravé straně se z hranice penalty prosadil do poloprázdné branky Olejarz. Do závěrečného hvizdu již další branka nepadla a o vítězi utkání musely rozhodnout pokutové kopy.

Panenkovský dloubák nevyšel

V penaltovém rozstřelu byli šťastnější hosté, díky 4 a 5 sérii. Za domácí neproměnili Kráčmer s Krmašem. Za zmínku stojí pokus ve 4.sérii od Kráčmera, který předvedl vršovický dloubáček aláá Panenka, ale míč skončil na břevně.



Ohlasy k zápasu


TJ Velešov Doudleby nad Orlicí
Marek Mazura - trenér: Škoda neproměněných šancí, kterých jsme měli poměrně dost, ale to v zápase rozhoduje. A když ještě selžou střelci při penaltách musíme být s bodem spokojeni.

SK Solnice
Jiří Kubec - trenér: Celkem povedený týmový výkon. Problém s neproměňováním vyložených šancí však nadále přetrvává, takže se musíme spokojit alespoň se dvěma body.

Sestavy


TJ Velešov Doudleby nad Orlicí
V. Gärtner [-] - S. Dudek [-] , J. Hudousek [-] (77. M. Čihák [-] ) , T. Mazura [-] (64. M. Kráčmer [-] ) , J. Kopsa [-] (83. T. Petráš [-] ) , J. Souček [-] , J. Langr [-] , J. Šrámek [-] , M. Mazura [-] , J. Krmaš [-] , M. Mazura [-]

SK Solnice
A. Bocek [-] - T. Kubec [-] , S. Olejarz [-] , M. Mertlík [-] , D. Zaňka [-] , M. Gajda [-] , J. Kubec [-] (80. J. Kalous [-] ) , M. Tomeš [-] , R. Vrba [-] (74. M. Švorc [-] ) , T. Rýznar [-] , M. Rýznar [-]

ŽK: 21. J. Kopsa , 90. M. Mazura - 78. M. Gajda , 78. J. Kubec , 90. S. Olejarz .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kiezler Vlastislav - SVOBODA Filip, MUCHA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory

Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data

Zobrazit celou tabulku