Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2016 17:00

7.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. F, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lídra tabulky spasily pokutové kopy


Branky


0

Na půdu vedoucího celku tabulky přijel nevyzpytatelný tým Velkého Poříčí. Domácí od úvodu diktovali tempo hry, ale hosté předvedli velkou efektivitu v proměňování brankových příležitostí, a tak domácí celek může být rád, že zásluhou dvou proměněných pokutových kopů dotáhl utkání do penaltové loterie, kde byl štastnějším celkem a bere bonusový bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobýval se opět prosadil nůžkami

Na skvěle připraveném hřišti přivítal domácí celek Náchoda hosty z nedalekého Velkého Poříčí. Rezerva Náchoda měla od úvodního hvizdu územní převahu, která vyústila ve vedoucí branku. Ostrý centr z brankové čáry si nejlépe našel kanonýr Honza Plšek a propálil hostujícího brankáře Lokvence. Hosté vycházeli ze zajištěné obrany a nepouštěli hráče Náchoda do vyložených brankových příležitostí. Z ojedinělé akce se Velkému Poříčí podařilo ve 36. minutě vyrovnat zásluhou Dobývala, který po centru Zeléného akrobaticky překonal vyběhnuvšího brankáře Ruffera a nůžkami zařídil pro svůj tým vyrovnání. Vedoucí celek tabulky držel míč více na svých kopačkách, ale pozorná obrana Velkého Poříčí zastavovala nebezpečné nájezdy domácích mladíků v bezpečné vzdálenosti od brankáře Lokvence. Do vedení se mohli hosté dostat po dobře zahraném rohovém kopu, na který si nejlépe naběhl Ondřej Lokvenc, ale jeho hlavička jen těsně minula zařízení. Oba týmy tedy odcházeli do kabin za nerozhodného stavu 1:1.

Domácím k vyrovnání pomohly dva pokutové kopy

Kdo čekal, že domácí na hosty z Poříčí po změně stran vlétnou byl na omylu. V 50. minutě se hosté ujali možná trochu překvapivého vedení. Novákův dlouhý nákop obrana Náchoda špatně odhlavičkovala ke zcela osamocenému Dobývalovi a hráč takového kalibru jaký Jirka bezesporu je, neměl problém překonat brankáře Ruffera. Právě Jirka Dobýval měl v tomto utkání určitě velkou motivaci neboť svá dorostenecká léta trávil v dresu Náchoda, kde má i v současné době spoustu dobrých kamarádů. Hostujícím hráčům se po hodině hry podařilo odskočit na rozdíl dvou branek, když byl před pokutovým územím faulován Hanzl a Hubka poslal míč nekompromisně pod břevno domácí svatyně. Po inkasované brance zvýšil Náchod obrátky a přimáčkl svého soupeře na vlastní polovinu. Snížení skóre se domácí dočkali o 4. minuty později. Náchod dostal výhodu v podobě zahrávání pokutového kopu, k míči se postavil kapitán Roman Poláček a s přehledem snížil na 2:3. S postupujícím časem se tlak domácích ještě navyšoval a zdálo se, že je otázkou času, kdy se Náchodu podaří vstřelit vyrovnávací branku. Domácí hráči napínali své přiznivce až do 87. minutě a opět jim ke vstřelení branky pomohl pokutový kop, k němu se nepostavil nikdo jiný než nejlepší střelec soutěže Poláček a postaral se o zasloužené vyrovnání. Do závěrečného hvizdu již fanoušci branku neviděli, a tak o vítězi tohoto utkání musely rozhodnout pokutové kopy.



Ohlasy k zápasu



TJ Velké Poříčí
Hurdálek Josef - vedoucí týmu: Od úvodu utkání si domácí vytvořili územní převahu.Hosté vycházeli ze zajištěné obrany s pokusy o rychlé brejky. V 18. min. šli domácí do vedení,ale domácí vyrovnali Dobývalem. V druhé části se hosté ujali vedení 1:3 Domácí svoji převahu díky 2 penaltám vyrovnali na konečných 3:3.



Sestavy


FK Náchod B
V. Ruffer [-] - J. Vejprava [-] , D. Král [-] , R. Poláček [-] , O. Vrabec [-] , P. Runkas [-] (80. F. Chládek [-] ) - V. Vlček [-] , R. Pípek [-] (74. M. Klečák [-] ) , T. Vejprava [-] - J. Vaněček [-] , J. Plšek [-]

TJ Velké Poříčí
M. Lokvenc [-] - T. Lupínek [-] (74. P. Závada [-] ) , J. Hauschke [-] , D. Hanzl [-] , J. Dobýval [-] , J. Hubka [-] , M. Flaška [-] , P. Zelený [-] , J. Novák [-] , J. Kaněra [-] , O. Lokvenc [-]

ŽK: 34. J. Plšek , 59. D. Schärfer , 59. R. Poláček , 61. T. Vejprava - 79. J. Hubka , 79. J. Dobýval .
Počet diváků: 132. Rozhodčí: Styblík Jaromír - BUCHTA Petr, DUŘT Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku