Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 17:00

5.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. F, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Opočno našlo recept na vedoucí celek tabulky


Branky


0

Na jaře doposud neporažená rezerva Náchoda zavítala na půdu Opočna, které předčilo svého v tabulce výše postaveného soupeře v bojovnosti a po kvalitním výkonu uštědřilo Opočno hostům z Náchoda první jarní porážku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóre otevřel kanonýr Jelen již v 5. minutě utkání

V neděli odpoledne zavítali fotbaloví příznivci Opočna do sportovního areálu místního Spartaku, kde se představil vedoucí celek tabulky a největší favorit na postup Náchod B. Domácí hráči svého soupeře dokonale zaskočili a již po 5. odehraných minutách se dostali do vedení. Na standardní situaci si naběhl domácí útočník Jelen a překonal na jaře doposud nepřekonaného brankáře Náchoda. Hrálo se vyrovnané utkání s řadou osobních soubojů, ze kterých většinou vycházeli vítězně hráči domácího týmu. Hostům z Náchoda se i přesto podařilo v 15. minutě vyrovnat. Nejlepší střelec hostí Jan Plšek si našel propadnutý míč a v souboji s domácím brankářem byl úspěšnější, přidal tak svoji třetí přesnou jarní trefu.  Tento stav se však nelíbil domácímu Jelenovi a ve 24. minutě svoji druhou brankou v utkání poslal domácí Opočno opět do vedení. Šance se střídaly na obou stranách, ale v několika případech brankáři své celky podržely. Domácím se podařilo do poločasové přestávky udeřit ještě jednou, když v poslední minutě prvního poločasu se prosadil Přibyl. Hostující hráči se na jaře s tímto stavem ještě nesetkali, a tak si v kabině určitě měli co říci ke svému výkonu. První poločas skončil vedením domácích v poměru 3:1.

Domácí navýšili své vedení krátce po změně stran

Razantní domluva však hostujícímu celku příliš nepomohla a domácím se podařilo krátce po změně stran navýšit svoje vedení již na 4:1, když se ke střele z hranice vápna odhodlal Školník a jeho střela mířila přesně do pravého dolního rohu bezmocného brankáře Ruffera.  Po vstřelené brance se Opočno více zaměřovalo na obrannou činnost a hráči náchodské rezervy přebrali herní aktivitu. Snížit na rozdíl dvou branek se jim však podařilo až v 73. minutě zásluhou kapitána Poláčka. Ten si naběhl na standardní situaci zahranou na zadní tyč, kde již neměl problém dotlačit míč za brankáře Opočna. I přes větší aktivitu do závěrečného hvizdu se Náchodu utkání nepodařilo další brankou zdramatizovat, a tak si z Opočna odváží první jarní porážku.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Opočno
Jan Jánský, trenér: První poločas byl vyrovnaný,ale střelecky jsme ho zvládli lépe než soupeř.Ve druhém poločase jsme dali brzy gól a bylo to o tři branky.Pak jsme většinu času bránili,ale soupeř už porážku jenom zmírnil na rozdíl dvou branek.Děkuji klukům za bojovnost.

FK Náchod B
Berger - asistent trenéra: Dnes jsme si za svůj výkon body nezasložíi,soupeř nás předčil svoji bojovností a větší touhou po bodovém zisku



Sestavy


TJ Spartak Opočno
F. Effenberk [-] - M. Školník [-] (79. D. Pfeifer [-] ) , J. Lukášek [-] (51. M. Šnajdr [-] ) , K. Petr [-] , L. Čtvrtečka [-] - L. Reichl [-] (90. K. Polák [-] ) , P. Musil [-] , M. Škrabal [-] , M. Vondřejc [-] - T. Přibyl [-] (69. J. Franc [-] ) , L. Jelen [-] (87. O. Přibyl [-] ) -

FK Náchod B
V. Ruffer [-] - P. Runkas [-] (46. D. Schärfer [-] ) , J. Vejprava [-] , R. Poláček [-] , D. Král [-] - T. Vejprava [-] , S. Hanel [-] (79. J. Rorbach [-] ) , R. Pípek [-] (46. F. Chládek [-] ) , M. Brich [-] (72. M. Klečák [-] ) - J. Plšek [-] , J. Vaněček [-]

ŽK: 54. L. Reichl , 75. L. Čtvrtečka , 79. M. Vondřejc , 88. O. Přibyl - 49. J. Plšek , 55. J. Vaněček , 79. S. Hanel .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Říha Jiří - BERÁNEK David, JEŽEK Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku