3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

3:1
(1:1)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

09.04.2016 16:30

4.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. F, 2015-2016

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Velké Poříčí před svými fanoušky zdolalo hosty z Albrechtic


Branky


0

Velké Poříčí v minulém kole podlehlo v přestřelce rezervě Dvora a pokud se chtělo dotáhnout na střední příčky tabulky, muselo dnes porazit nevyzpytatelný celek Albrechtic. Domácí na skvěle připraveném trávníku byli v koncovce nebezpečnější a dokázali poslední tým tabulky porazit. Domácí si dovolili neproměnit i dva pokutové kopy. Za zmínku stojí překrásná branka Jirky Dobývala, když jeho nůžky z 88. minuty skončili za zády bezmocného brankáře hostí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pinkas trestal zahozené šance Poříčí

Domácí Velké Poříčí přivítalo ze deštivého počasí hosty z Albrechtic, které v minulém kole potrápily suveréna tabulky Náchod. Hosté však nedokázali na výkon z minulého utkání navázat a od úvodního hvizdu bylo na hřišti aktivnější Poříčí. Domácí hráči si v úvodních 20 minutách vytvořili několik vyložených brankových příležitostí, ale buď je vychytal vynikající Hlaváč nebo střely končily mimo hostující svatyni. Největší příležitost na otevření skóre měl domácí Novák po odpískané ruce ve vápně Albrechtic, ale střela ze značky pokutového kopu jindy spolehlivého exekutora skončila pouze na břevně hostí. Za neproměněné šance přišel tvrdý trest. Ve 36. minutě hosté z rychlého protiútoku nastřelili brankovou konstrukci, od které se míč odrazil k Pinkasovi a ten již neměl problém poslat Albrechtice do vedení. Domácímu Poříčí se však do poločasové přestávky podařilo zaslouženě vyrovnat. Hubka poslal přesnou přihrávku mezi obránce Dobývalovi, který našel zcela volného Petra Závadu a zkušený kapitán domácích srovnal skóre utkání. Oba celky odcházely do kabin za stavu 1:1. Nutno však podotknout, že domácí celek měl několik slibných brankových příležitostí, které nedokázal využít.

Kdo opustil areál dříve, neviděl překrásné nůžky Jirky Dobývala

Druhý poločas pokračoval ve vysokém tempu a bavil oko diváka. Šance se střídaly na obou stranách, ale brankáři dominovali. Domácí ochozy mohlY jásat v 60. minutě, když Závada našel nabíhajícího Davida Hanzla a mladíček ve službách Poříčí rozvlnil síť za brankářem Hlaváčem. I když v posledních dnech neustálý déšť zkrápěl travnatou plochu, před místním správcem areálu je nutno smeknout za výborně připravený pažit pro toto utkání. Uklidňující druhou branku mohli domácí přidat po faulu na pronikajícího Hanzla opět z pokutového kopu. Tentokrát si míč připravil Petr Zelený, ale exekuce penalt byla dnes pro Poříčí začarována, a tak nechal vyniknout hostující brankáře Hlaváče. V 88. minutě postupoval zcela osamocený Dobýval na brankáře hostí, který jej vychytal, hra však pokračovala a nastal překrásný moment utkání kvůli kterému diváci chodí na fotbalová utkání. Lupínek našel přesným centrem Jirku Dobývala, ten se ve stylu afrického atleta vyšrouboval do vzduchu, kde míč trefil nádhernými nůžkami. Hostujícímu brankáři a všem přítomným fanouškům nezbývalo nic jiného než ve stoje tomuto krásnému fotbalovému okamžiku zatleskat 3:1.  Po této brance se utkání pouze dohrávalo a domácí hráči se po závěrečném hvizdu mohli jít podělit o svou vítěznou radost se svými věrnými příznivci.

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Velké Poříčí
Josef Hurdálek : vedoucí mužstva: Úvod utkání patřil domácím Během 20.min. si vytvořili 6 vyložených příležitostí. Neproměnili ani penaltu, která skončila na břevnu. Do vedení se dostali hosté z rychlého protiútoku. Domácí,ale dokázali do pol. vyrovnat. Druhý pol. hra vyrovnaná, ale domácí si vytvořili další šance a vítězství 3:1 je zaslou-žené. Domácí neproměnili další penaltu

SK Albrechtice nad Orlicí
Rostislav Kchop : trenér: Chyběla nám třetina týmu,což bylo znát,na 2.stranu,ti co hráli odvedli max a dlouho jsme hráli o body.Domácí sice měli asi 3x více šancí,ale buď je spálili nebo je vychytal výtečný Kuba Hlaváč, který zlikvidoval i dvě penalty!Opět mrzí selhání i v těch nejvyloženějších šancích...jsem zvědavý, kdo to odnese..

Sestavy


TJ Velké Poříčí
M. Lokvenc [-] - J. Hauschke [-] , D. Hanzl [-] , J. Dobýval [-] , M. Vít [-] (64. T. Lupínek [-] ) , P. Závada [-] , J. Hubka [-] , M. Flaška [-] , P. Zelený [-] , J. Novák [-] , J. Kaněra [-] (71. O. Lokvenc [-] )

SK Albrechtice nad Orlicí
J. Hlaváč [-] - M. Csontos [-] , M. Sychra [-] , D. Brandejs [-] , D. Hořínek [-] , P. Zeman [-] , T. Jedlička [-] , J. Jaroš [-] , R. Pinkas [-] , T. Řehák [-] (77. R. Kchop [-] ) , P. Janeček [-]

ŽK: 62. P. Závada , 65. D. Hanzl - 19. M. Sychra , 26. P. Zeman , 55. D. Brandejs , 83. D. Hořínek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Bouz Tomáš - ZLÁMAL Vít, PÁLKA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory

Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data

Zobrazit celou tabulku