1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 16:00

3.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. F, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černíkovice poprvé na jaře zvítězily


Branky


0

Diváci v Černíkovic viděli bojovné utkání, které se odehrávalo převážně ve středu hřiště. Vyrovnané utkání rozhodla jediná branka, která padla do hostující sítě.

Tímto vítězstvím se Černíkovice bodově dotáhly na svého dnešního soupeře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Holoubek byl ve správný čas na správném místě

Lepší vstup do utkání měly domácí Černíkovice, které chtěly poprvé na jaře před svými fanoušky zvítězit. Hráči Černíkovic drželi míč více na svých kopačkách, ale pozorná obrana hostí je do vyložených brankových příležitostí nepouštěla. Až ve 20. minutě se do výraznější šance dostal domácí Stodůlka, ale sám před brankářem Švorcem branku vstřelit nedokázal. Černíkovice se zaslouženého vedení dočkaly ve 30.  minutě. Brankář Švorc správně neodhadl rohový kop a Jiří Holoubek ve skluzu na zadní tyči s notnou dávkou štěstí otevřel skóre utkání. V závěru prvního poločasu se ke střele z hranice vápna odhodlal Jedlinský, jeho střelu s obtížemi vyrazil brankář Švorc na rohový kop. Hosté po celý první poločas hrozili převážně z brejkových situací, ale do vážnějšího ohrožení je domácí obrana nepustila. Do kabin tedy odcházeli spokojenější domácí hráči, když se do listiny střelů zapsal pouze Holoubek.

Kanonýr domácích Hanuš stále hledá střeleckou formu

Po odstoupení domácího kučere převzala herní iniciativu Solnice a vypracovala si nad domácím celkem mírný tlak. Obrana Černíkovic však působila jistě a hráče hostí do vyložených brankových příležitostí nepouštěla. Naopak v 60. minutě mohl zvýšit vedení domácích Víteček po centru Stilera, ale jeho krásný volej zneškodnil brankář Švorc. Hostujícímu týmu nezbývalo než otevřít hru a vše vsadit na jednu kartu. V 88.minutě měl velkou příležitost ke srovnání skóre Drašnar, kterého však v poslední chvíli zastavil pouze za cenu nedovoleného zákroku Pajor. K údivu všech viděl faulující hráč pouze žlutou kartu a hřiště tedy nemusel předčasně opustit. Již v 90. minutě měl po rychlém brejku rozhodnutí na kopačkách domácí kanonýr David Hanuš, ale ten jakoby přes zimu zapomněl  jak se střílí branky a svůj samostatný únik trestuhodně zahodil. Tato neproměněná šance nakonec Černíkovice  mrzet nemusela, protože si do závěrečného hvizdu svoje nejtěsnější vedení pohlídaly. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Černíkovice
Josef Cejpek - trenér: Ve vyrovnaném utkání se štěstí přiklonilo na naší stranu. Musím poděkovat hráčům za zodpovědný výkon a jak už to tak bývá, výhra v derby zahřeje dvojnásob.

SK Solnice
Martin Kadavý - trenér: Pokud neproměníme ani vyložené šance ,nemůžeme vyhrát. Domácí bojovali celý zápas,na nás to stačilo a vyhráli tak zaslouženě.Neděli nám ,ale zkazil tendenčně nepřesný pan rozhodčí.



Sestavy


TJ Sokol Černíkovice
L. Dvořák [-] - P. Víteček [-] (87. M. Pacák [-] ) , J. Holoubek [-] , R. Pajor [-] , T. Handa [-] - J. Hanuš [-] , J. Jedlinský [-] (89. M. Pavel [-] ) , M. Mňuk [-] , M. Stodůlka [-] (80. M. Vašata [-] ) - D. Hanuš [-] , I. Kučera [-] (30. P. Stiller [-] )

SK Solnice
M. Švorc [-] - R. Vrba [-] (59. M. Tomeš [-] ) , M. Mertlík [-] , Z. Schod [-] , D. Zaňka [-] (76. S. Olejarz [-] ) , M. Gajda [-] , T. Kubec [-] , J. Kubec [-] (76. T. Drašnar [-] ) , R. Hartman [-] , T. Rýznar [-] , M. Rýznar [-]

ŽK: 47. J. Jedlinský , 70. J. Hanuš , 88. R. Pajor - 44. D. Zaňka , 71. M. Mertlík .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Havlík Aleš - KLEČKA Ivan, ŠILING Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku