6:3
(4:0)
57. M. Vít
59. J. Novák (p.)
89. J. Novák (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 16:00

3.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. F, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Dvora v přestřelce porazila Velké Poříčí


Branky


12. M. Voldán , 21. M. Voldán (p.) , 24. V. Hák , 32. M. Voldán , 63. L. Mertlík , 72. L. Mertlík - 57. M. Vít , 59. J. Novák (p.) , 89. J. Novák (p.)
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí hráči na hřišti excelovali

Dvorská rezerva nastupovala ke svému utkání o den dříva než A-tým, z toho důvodu nemohli dvorští mladíci počítat  se zkušenějšími hráči, kteří jim v předchozích utkáníchpomáhali. Do tohoto utkání zasáhl pouze útočník Michal Voldán, což se ukázalo pro pozdější vývoj utkání velice důležité. Domácí hráči respektovali sílu soupeře, i když sejim Velké Poříčí podařilo v podzimní části soutěže dvakrát porazit. V první velké šanci utkání se ocitli hosté, zcela volný hráč Poříčí však sám před brankářem Matulou nedokázal trefit branku.Po této přečkané šanci se domácí osmělili a začali si vytvářet místy až drtivý tlak.Jako první udeřila posila z A-týmu Michal Voldán a poslal domácí do vedení. Ve 21. minutě to již bylo 2:0, když stejný hráč s přehledem proměnil pokutový kop. Skvělou herní pasáž domácích uzavřel krásnou brankou Hák, který z velkého úhlu přehodil brankáře hostí. Poříčí hrozilo zejména ze standardních situací, která však obrana Dvora dokázala s přehledem odvracet daleko od svéhobrankáře. Ve 32. minutě uzavřel svůj hattrick během 20. minut domácí Voldán a upravil tak poločasové skóre na 4:0

Poříčí nesložilo zbraně a domácí znervózněli

Skóre na světelné tabuli nasvědčovalo, že hosté již těžko s tímto zápasem něco udělají, ale hráči Poříčí nesložili zbraně a v 57 minutě vykřesal jiskřičku naděje brankou Vít. Tato branka dostala hosty do sedla a v tu chvíli existovalo na hřišti pouze jedno mužstvo. Hned o dvě minuty později byla šance Poříčí zastavena jen za cenu nedovoleného zákroku a rozhodčí ukázal na značku pokutového kopu. Míč si postavil Novák a překonal brankáře Matulu. Hostující hráči měli vyrovnání na dosah, ale své slibně rozvíjející brankové příležitosti nedokázali dotáhnout do úspěšného konce. Doslova vysvobození pro domácí Dvůr zařídil Mertlík, který po krásné individuální akci prostřelil brankáře hostí.Po této brance přišlo na domácí kopačky uklidnění a pojištující šestou branku přidal opět Mertlík. V závěru utkání se podařilo hostům už pouze korigovat skóre opět po úspěšné exekuci pokutového kopu zásluhou Nováka. Zápas bohatý na góly lépe zvládli domácí a po divokém výsledku se mohou radovat ze zisku tří bodů



Ohlasy k zápasu


TJ Dvůr Králové nad Labem B
Čeněk Celler - trenér: Na šance vyrovnané utkání, ale realizace vyzněla v náš prospěch především v prvním poločasu. Do druhé půle hosté posílili útočnou vozbu a dokázali snížit stav na 4:2, ale Mertlík dvěma brankami potvrdil naše vítězství. Kvalita hry utrpěla silně nerovnou hrací plochou.

TJ Velké Poříčí
Hurdálek Josef - vedoucí týmu: Do první vylož. šance se dostali hosté, Dobýval nedal.Domácí po chybě hostí šli do vedení. V 25.min. to bylo již 4:0 Hosté v 2.pol. začali náporem a snížili na 4:2. Další vyložené příležitosti ještě neproměnili. O výsledku ve vyrovnaném zápase rozhodla lepší koncovka domácích.



Sestavy


TJ Dvůr Králové nad Labem B
V. Matula [-] - A. Matula [-] , L. Mertlík [-] , D. Bednář [-] , K. Samler [-] , D. Machek [-] , R. Vágner [-] , J. Kuhn [-] , V. Hák [-] , M. Voldán [-] , M. Hák [-] (74. M. Petráček [-] )

TJ Velké Poříčí
A. Jansa [-] - J. Hauschke [-] , D. Hanzl [-] (64. T. Lupínek [-] ) , J. Dobýval [-] , M. Vít [-] , P. Závada [-] , J. Hubka [-] (72. M. Jansa [-] ) , Š. Stodola [-] , J. Kaněra [-] , J. Novák [-] , O. Lokvenc [-]

ŽK: 88. V. Matula - 51. Š. Stodola .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Smrček Jakub - SVOBODA Radek, KROTIL Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku