1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 15:00

2.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. F, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černíkovice neuspěly ani ve druhém jarním utkání


Branky


0

Zápas plný brankových příležitostí rozhodl na obou stranách rozhodl zkušený hráč Poříčí Petr Závada. Díky tomuto vítězství se domácí posunuli v tabulce právě před svého dnešního soupeře, který v nadcházejícím kole již potřebuje po dvou prohrách nutně bodovat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Závada si ve své šanci počínal zkušeně

Od úvodního hvizdu měli míč na svých kopačkách více domácí hráči a hosté z Černíkovic hrozily z rychlých protiútoků. Z lepšího vstupu do utkání domácí vytěžili vedoucí branku, když se po kombinaci na hranici vápna octil sám před brankářem   Holoubkem zkušený Závada a přesnou střelou mezi nohy rozvlnil síť. Domácí nadále hrozili především ze standardních situací, kdy uplatňovali znatelnou výškovou převahu. Vyrovnání měl na kopačkách hostující Jakub Hanuš, ale jeho dobře provedený lob dokázal brankář Lokvenc zneškodnit. V zápětí postupoval sám na bránu Stodůlka, ale ve své šanci neuspěl. O slovo se poprvé v utkání přihlásil také hostující kanonýr David Hanuš, jeho velká šance zůstala nevyužita. Do poločasu mohl zvýšit náskok domácích střelec úvodní branky Závada, skóre se však v prvním poločase již neměnilo, a tak odcházeli do kabin spokojenější domácí s nejtěsnějším vedením.

Závěrečný tlak Černíkovic branku nepřinesl

Lépe do druhého poločasu vstoupili domácí, kteří si vypracovali několik tutových brankových příležitostí, brankář Holoubek však svůj tým držel ve hře na bodový zisk. Po těchto přečkaných šancích zapnuli hosté na vyšší obrátky a David Hanuš ve dvou případech postupoval zcela sám na brankáře Lokvence, ani v jednom případě ho však překonat nedokázal. Od 75. minuty přikovaly Černíkovce domácí na vlastní polovinu, vyložené šance se jim však již nepodařilo vypracovat a pozorná obrana hájila těsné jednobrankové vedení. Největší šance hostů končili vedle branky skvěle chytajícího Lokvence, a tak se Poříčí mohlo po závěrečném hvizdu radovat z vítězství nad kvalitně hrajícím soupeřem. Nutno podotknout, že utkání bylo odehráno v duchu fair-play, když hráči přiznali několik otočených autů a rohových kopů.



Ohlasy k zápasu


TJ Velké Poříčí
Domácí: První poločas hra neurovnaná z obou stran. Domácí podržel 2x brankář Lokvenc. Domácí šli ale do vedení brankou Závady. Druhý poločas ovládli domácí. Vytvořili si minimálně 5 brankových příležitostí, ale žádnou neproměnili. Výhra domácích naprosto zasloužená,která mohla být daleko vyšší.

TJ Sokol Černíkovice
Josef Cejpek - trenér hosté: V utkání bohatém na šance padla pouze jedna branka a k naší smůle do naší sítě.Mužstvo nehrálo špatně,ale domácí berou všechny body k čemuž jim gratuluji.



Sestavy


TJ Velké Poříčí
M. Lokvenc [-] - J. Hauschke [-] , D. Hanzl [-] (85. T. Lupínek [-] ) , J. Kuneš [-] (45. Š. Stodola [-] ) , J. Dobýval [-] , M. Vít [-] (89. O. Lokvenc [-] ) , P. Závada [-] , J. Hubka [-] , M. Flaška [-] , P. Zelený [-] , J. Kaněra [-]

TJ Sokol Černíkovice
D. Holoubek [-] - R. Pajor [-] , J. Holoubek [-] , M. Seibert [-] (46. P. Víteček [-] ) - P. Stiller [-] (76. M. Pavel [-] ) , M. Stodůlka [-] , J. Jedlinský [-] (67. M. Pacák [-] ) , M. Mňuk [-] , J. Hanuš [-] - D. Hanuš [-] , T. Handa [-]

ŽK: 73. Š. Stodola - 20. M. Mňuk , 37. T. Handa .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Junek Matěj - DUJSÍK Martin, SLAVÍČEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku