Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 17:00

22.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zdemyslice přidávají překvapivou domácí ztrátu


Branky


0

Konec sezóny se pomalu ale jistě blíží a pokud Zdemyslice myslí na prvenství v soutěži, tak tento zápas toho důkazem rozhodně nebyl. Proti outsiderovi na svém domácím hřišti uhrály pouze bod, čímž poskytly vedoucímu Hradci náskok již 10ti bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bleskurychlé branky

Úvod zápasu byl velmi zajímavý. Již ve 3. minutě se dostali hosté do vedení, díky Martinu Hniličkovi. Na tuto branku domácí Zdemyslice odpověděly už ve 4. minutě, když se trefil Martin Kysela. Pro hostujícího Ladislava Třeštíka skončil zápas velmi záhy. V 5. minutě si přivodil svalové zranění a tak byl na hřiště povolán jediný náhradník hostů Tomáš Fryč. Hosté se nebáli favorita a snažili se vstřelit branku, domácí na jejich snahu odpovídali nebezpečnými brejky na rychlonohé útočníky, kteří dělali obraně hostů potíže. I přes snahu na obou stranách skončil poločas vyrovnaně díky brzkým brankám 1:1.

Krásná akce v závěru

Začátek druhé půle byl stále ve znamení čekání na branku. Té se diváci dočkali až v 63. minutě, když druhou branku v utkání přidal domácí Martin Kysela. Tentokráté rychlé vyrovnání předvedli hostě, když se v 65. minutě ve vápně soupeře prosadil Pavel Motyčák, který vlastní vyraženou střelu gólmanem domácích, Ondřejem Kropíkem, dostal shodou okolností zpět na svojí nohu a na druhý pokus překonal domácího brankáře. S odpovědí na vyrovnání domácí opět příliš neotáleli a tak v 68. minutě si vzali svůj náskok zpět. Po trefě Michala Šamšuly byl stav utkání 3:2. a brzy bylo pro hosty ještě hůře. V 70. minutě se trefil Tomáš Lang a Zdemyslice vedly 4:2. Hosté bojovali dál a v 75. minutě vznikl před vápnem Zdemyslic závar a nastlého zmatku využil hostující Zdeněk Vacek, čímž snížul na 4:3. Už už to vypadalo, že si domácí připíšou vydřenou výhru, ale v 90. minutě předvedl nádhernou akci po levé straně zkušený kanonýr Záluží Pavel Braun. Ten si všiml brankáře domácích, který vystoupil proti němu z brány a přesným lobem poslal míč do branky. Za nerozhodného stavu 4:4 musely o osudu zápasu rozhodnout penalty.

Pohádkový konec pro Záluží

To co by před začátkem utkání málokdo očekával se stalo realitou. Stav po penaltách byl 3:5, čímž Záluží dokázalo porazit Zdemyslice na vlastní půdě.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Záluží
Petr Zahradník: Pro nás byl tento zápas velmi příjemným zážitkem, protože se nám proti Zdemyslicím v poslední době příliš nedaří. Proto jsme remízu ani vůbec nečekali.



Sestavy


TJ Zdemyslice
O. Kropík [-] - V. Hejl [-] (60. V. Černík [-] ) , M. Šamšula [-] , M. Kysela [-] (70. J. Kroc [-] ) , T. Šilhánek [-] , O. Rous [-] , A. Polívka [-] , T. Lang [-] , V. Bončo [-] , V. Krňoul [-] , J. Fiala [-]

TJ Sokol Záluží
V. Schamberger [-] - P. Braun [-] , L. Mlnařík [-] , J. Šmidingr [-] , J. Urbánek [-] , P. Motyčák [-] , L. Pondělík [-] , Z. Vacek [-] , L. Třeštík [-] (5. T. Fryč [-] ) , M. Hnilička [-] , P. Zahradník [-]

ŽK: 65. T. Lang - 37. Z. Vacek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Adamec Václav - KYSELA Martin (N), MENCL Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.