J. Šefl 66.
1:5
(0:4)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 16:00

16.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Spálené Poříčí doma podlehlo Hradci


Branky


66. J. Šefl - 21. J. Ibehej , 30. J. Ibehej , 34. J. Ibehej , 39. O. Lihm , 56. J. Ibehej
0

Dobře připravení a favorizovaní hosté si dovedli poradit na hřišti Poříčí, díky čemuž si drží první místo v tabulce. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hattrick hostů

Úvodní minuty utkání patřily domácím. Tvořili si šance a ohrožovali branku hostů. Největší hrozbou pro hosty byl parádně kopnutý volný přímy kop, který skvěle zklikvidoval brankář hostů Petr Kosť. Od této chvíle se karta obrátila a hosté se ve 20. minutě díky útočníkovi Jakubovi Ibehejovi mohli radovat z úvodní branky zápasu. Ve 29. minutě se Jakub Ibehej dostal do další šance, kterou s pehledem proměnil a hosté vedli už 2:0. Hattricku se Jakub Ibehej dočkal ve 33. minutě po samostatném úniku a hosté se těšili z komfortního vedení o tři branky. Po aktivním pressingu ze stran hostů přišla další chyba obrany domácích a záložník Ondřej Lihm se ze samostatného úniku nemýlil. Tímto gólem vyhlasla většina reálných nadějí na bodový zisk domácích. Ke konci poločasu se zranil hostující obránce Marek Liebl a tudíž museli hosté do druhé půle obměnit část sestavy. Poločas skončil pro hosty velice příznivě za stavu 0:4.

Dohrávka utkání

I přes změny v sestavě hostů zůstali hradečtí i nadále aktivní. Po pohledné akci na levé straně hostujícího Jiřího Šubrta se útočník Jakub Ibehej radoval v 56. minutě ze 4. branky v zápase. Hosté s komfortním náskokem sáhli po střídání. Po sérii několika hrubek se domácí přeci jen dočkali v 65. minutě čestného gólu zásluhou Jiřího Šefla. V závěru utkání se hosté dočkali několika žlutých karet, ale to na skóre zápasu nic nezměnilo a za stavu 1:5 byl zápas ukončen.



Ohlasy k zápasu



SK Hradec 1946
Miroslav Marko: Na zápas jsme jeli v nejsilnější sestavě a navíc výborně připraveni z tréninků, kdy se schází 12-15 hráčů. Jsem naprosto spokojen s hrou celého mužstva a využitím nacvičených věcí z tréninků.



Sestavy


TJ Sokol Spálené Poříčí B
L. Varga [-] - M. Valenta [-] , Š. Kuneš [-] , J. Pelc [-] - J. Louda [-] , O. Bláha [-] , L. Hroněk [-] , R. Bořík [-] , M. Krejčí [-] (46. J. Šefl [-] ) - P. Karlík [-] , V. Janoušek [-] (64. D. Hulec [-] ) -

SK Hradec 1946
P. Kosť [-] - M. Liebel [-] (46. R. Lukášek [-] ) , T. Vozabule [-] (75. J. Toman [-] ) , M. Bečvář [-] , B. Andrle [-] - J. Šubrt [-] , O. Lihm [-] , O. Kiss [-] , Š. Kundrata [-] - P. Andrle [-] (81. R. Švarc [-] ) , J. Ibehej [-] (61. M. Douša [-] )

ŽK: 52. O. Bláha , 59. J. Louda - 69. M. Douša , 78. O. Lihm , 86. J. Toman , 88. R. Lukášek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Velíšek Jiří - NOVOTNÝ Vojtěch (N), FISCHER René (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.