3:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2016 15:00

14.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Blovice doma poráží Losinou


Branky


0

Souboj dvou týmů ze středu tabulky byl od počátku nevyzpytatelný. Všechny tři body zůstaly nakonec domácím, ikdyž průběh zápasu by nasvědčoval něčemu jinému. O výsledku ale rozhodují góly, kterých domácí Blovice vstřelily více.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté ztrácí vedení

První poločas začali hosté z Losiné v ofenzivním duchu a již ve 3. minutě se radovali z úvodní branky utkání. Z pravé strany zahrával roh Vlastimil Šlais a míč z jeho kopačky k překvapení všech skončil v domácí síti. Poté si losinští vytvořili několik nadějných situací, které domácí obrana stačila odvrátit. V 9. minutě přišla chyba na losinské levé straně, to když Marek Laštovka v tísni volil míč na brankáře, který však levou nohou odkopl přímo k nohám domácího Mykhaylo Agapkina a ten v poklidu uklidil míč za Gubišova záda a vyrovnal skóre zápasu na 1:1. Ve 22. minutě přišla opět chyba Losiné a opět na levé straně. To po unikajícím blovickém útočníkovi vystoupil, jak obránce tak i stoper a zpětná přihrávka na střed velkého vápna našla osamoceného domácího Petra Hodinu, který nedal gólmanovi Jaroslavu Gubišovi šanci. Do konce poločasu se poté hrálo za mírné převahy hostů, kteří několikrát zahrozili, bohužel výsledkem bylo jen nastřelené břevno domácí brány. Domácí se také několikrát osmělili rychlými útoky, které stačila obrana Losiné pokrýt.

Domácí vítězí

Poločasové střídání Losiné mělo přinést hlavně oživení útoku a zvýšení tlaku na domácí obranu. Úvodní minuty však ukázali, že se domácí borci na tuto variantu připravili a pečlivou hrou a napadáním ve středu hřiště Losiné nedovolili rozvinou svou útočnou hru. Hosté se snažili centrovat míče ze stran. To ale žádné ohrožení branky domácích nepřineslo. Nebezpečným centrem pro domácí byl pouze jeden, který našel na značce pokutového kopu hostujícího Vlastimila Šlaise a prudká rána z jeho kopačky jen několik centimetrů minula levou tyč domácího gólmana Radka Šabaty. Čas postupně plynul a všem bylo jasné, že branka na jedné či druhé straně rozhodne o osudu utkání. Nakonec tou minutou byla minuta 84. Blovice zaútočili po své pravé straně a hostující Marek Drahoňovský si pomohl faulem u hranice velkého čtverce. Z následného trestného kopu domácí Václav Šeba volil střelu na branku, která prošla zdí Losiné a skončila u pravé tyče. Se závěrem utkání přišla šance na zkorigování skóre i pro Losinou, ale bohužel pro hosty Vlastimil Šlais neproměnil pokutový kop nařízený za faul domácích na Tomáše Karla.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Losiná B
František Karl: Utkání, které nám nevyšlo tak, jak bychom si přáli. Skvělý nástup do utkání a vedení, které jsme si nechali vzít díky našim chybám. Poté marná snaha zvrátit výsledek. Co je platné převaha v poli, když většina míčů končí u soupeřovi šestnáctky.



Sestavy


TJ Sokol Blovice B
R. Šabata [-] - J. Parouz [-] , J. Diviš [-] , R. Šabata [-] , M. Jílek [-] , V. Šeba [-] , M. Balvín [-] (46. O. Šeba [-] ) , R. Komorous [-] , P. Hodina [-] , T. Feja [-] (87. K. Červenka [-] ) , M. Agapkin [-]

TJ Sokol Losiná B
J. Gubiš [-] - T. Karl [-] , O. Fremr [-] (63. J. Honzík [-] ) , L. Jánský [-] , V. Šlais [-] , R. Mádr [-] , D. Matulka [-] (46. M. Drahoňovský [-] ) , M. Laštovka [-] , J. Albl [-] , M. Lepší [-] , T. Mádr [-] (46. O. Tic [-] )

Počet diváků: 60. Rozhodčí: Langmajer Ladislav - MATOUŠEK Jiří (N), KARL František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.