0:5
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.06.2016 14:30

26.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strážek porazil Sněžné a poslal ho do IV. třídy


Branky


0

Výhra Strážku ve Sněžném 5:0 znamená, že Sněžné sestupuje do IV. třídy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Miloš Svoboda vstřelil dvě branky v prvním poločase

Poslední kolo bylo mimořádně důležité utkání pro domácí Sněžné, to stále potřebovalo minimálně bod k jistotě záchrany. Jenže do Sněžného zavítal na jaře ve skvělé formě hrající Strážek. Hosté hned od úvodu zápasu byli aktivnější a bylo na nich vidět, že ani poslední zápas sezóny nechtějí určitě vypustit. První střelecký pokus si připsal hostující Cimbálník, ale jeho střelu stačil obránce zablokovat na roh. Skóre se tak měnilo v 15. minutě, když po hezké kombinaci mezi Mir. Svobodou a Šebkem zakončil pěknou střelou Miloš Svoboda - 0:1. Domácí se snažili svoji bojovností trošku vyrovnat hru, jenže Strážek byl tento zápas herně jinde jak hráči Sněžného a nepouštěli je tak do žádné větší šance. Strážku se navíc velmi dobře podařila poslední pětiminutka prvního poločasu. Dvě krásně utěšené střely z hranice velkého vápna nejprve v 42. minutě se trefil znovu Miloš Svoboda - 0:2 a o dvě minuty později pak se mohl radovat z gólu i Tomáš Polák - 0:3. V tuto chvíli jakoby domácí hráči už věděli, že tento zápas nemohou vyhrát . 

Libor Šebek skóroval dvakrát ve druhé půli

Druhý poločas začal podobně jako ten první. Do první velké šance se znovu dostal Cimbálník, jenže špatné zpracování míče ho připravilo od branky. Zvýšení stavu tak provedl v 55. minutě Šebek, který dával už na - 0:4 . Po gólu už bylo vidět, že zápas je rozhodnutí a spíše se jen v poklidném tempu dohrával. V 88. minutě se ještě trefil znovu Šebek a svojí čtyřiadvacátou brankou v sezoně tak stanovil konečné skóre na - 0:5. Sněžné tak navázalo na špatnou jarní formu a dnešní prohrou tak sestupuje do IV. třídy. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Sněžné
Ladislav Střešňák:

TJ Strážek
Josef Cimbálník: Poslední zápas se nám herně i výsledkově povedl. Musím kluky pochválit za skvělé jaro, každý poctivě pracoval a bojoval. Už teď se těším na další sezónu, na kterou se budeme chtít přes léto co nejlépe připravit .



Sestavy


TJ Sokol Sněžné
M. Střešňák [-] - J. Buchta [-] , O. Forchtsam [-] , J. Dufek [-] (58. J. Beneš [-] ) , P. Dobiáš [-] , L. Střešňák [-] , M. Dvořák [-] , L. Pondělíček [-] , M. Škapa [-] , L. Štourač [-] , T. Odehnal [-]

TJ Strážek
L. Fiala [-] (40. D. Lukášek [-] ) - T. Polák [-] , M. Svoboda [-] (80. T. Christian [-] ) , L. Šebek [-] , J. Chocholáč [-] , F. Šmerda [-] , P. Šustal [-] , P. Kupský [-] , M. Svoboda [-] , J. Cimbálník [-] (55. J. Valík [-] ) , Z. Jaroš [-]

ŽK: 75. P. Dobiáš - 57. M. Svoboda , 74. P. Šustal .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KÖNIG Miroslav - ŠTEGNER Dušan (N), TRÁVNÍČEK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.