K. Beran 89.
1:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.06.2016 14:30

26.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jimramov vyhrál v Rožné


Branky


0

Jimramov vyhrál v Rožné a skončil v tabulce čtvrtý.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jimramov skóroval v první minutě

Utkání posledního kola Okresního přeboru se hrálo o čtvrtou pozici v tabulce. Jen vítěz tohoto duelu mohl obsadit tuto velice dobrou příčku.Sotva zápas začal tak hosté už šli do vedení. Po špatném přebrání hostujících hráčů se k míči dostal Jaroslav Štěrba a levou nohou zakroutil míč k levé tyči Jindrovi brány. Hosté se dostali do dvoubrankového vedení, když Ondřej Černý udělal Jindrovi kličku a zvýšil tak skóre na - 2:0. Hráči Rožné si i přes ne moc líbivý fotbal pár šancí vypracovali, ale většina jejich střel šla mimo branku. Hráči Rožné ke konci poločasu zahrávali pokutový kop, ke kterému se postavil Filip Humpolík, protože nikdo nechtěl jít. Filip bohužel netrefil bránu, a tak se šlo do kabin za stavu 0:2.

Jimramov dal dva góly a kontroloval zápas

Ve druhém poločase přidali třetí branku opět hosté, konkrétně Ondřej Černý. Dorazil střelu, kterou Jindra před sebe vyrazil. Rožná byla jen kousek od snížení, když Vojta Štěrba z dálky trefil tyčku. Rožné se ale přeci jenom podařilo snížit zásluhou Karla Berana. Jenže bohužel pro domácí přišla tato branka velice pozdě a to v 89. minutě. Jimramov tak mohl po závěrečném hvizdu hlavního rozhodčího Jana Žilky slavit vítězství a dosaženou čtvrtou příčku tabulky. Domácí Rožná se nakonec musela spokojit s konečnou šestou příčkou v tabulce III. třídy.



Ohlasy k zápasu


SK Rožná
Marek Navrátil: Soupeř nám vstřelil rychlý gól už v první minutě. My jsme často kazili přihrávky a naše střely mířily většinou vedle. Soupeř si vytvořil náskok tří branek, který jsme ke konci už jen zkorigovali na 1:3.

TJ Sokol Jimramov
Pavel Borovský: Soupeře jsme zaskočili dvěma rychlými brankami, domácí se potom tlačili do zakončení, ale dnes byli velmi nepřesní což potvrdila i zahozená penalta. Zápas rozhodl náš třetí gól, poté se již utkání jen dohrávalo. S konečným čtvrtým místem panuje naprostá spokojenost. Na jaře jsme si uprostřed zápasů prošli krizí, kdy jsem opravdu vážně uvažoval, že trénování položím, ale posledních 5 zápasů už bylo v pořádku a doufám, že na ně v nové sezóně navážeme.



Sestavy


SK Rožná
J. Beran [-] - V. Štěrba [-] , T. Klusák [-] (46. T. Sýkora [-] ) , K. Beran [-] , P. Kunc [-] - J. Hanus [-] (46. M. Pátek [-] ) , M. Navrátil [-] , J. Kroupa [-] - M. Beno [-] (60. P. Navrátil [-] ) , J. Vyžrálek [-] , F. Humpolík [-] (69. O. Kroupa [-] )

TJ Sokol Jimramov
A. Hlaváč [-] - M. Dvořák [-] , Z. Novotný [-] , J. Sedlák [-] , J. Prüger [-] (79. J. Prüger [-] ) - J. Buchta [-] , L. Bednář [-] , P. Nykodým [-] (70. M. Pavelka [-] ) , J. Štěrba [-] - O. Černý [-] , P. Sedlák [-] (57. J. Bartoň [-] )

ŽK: 86. M. Pavelka .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: ŽILKA Jan - JANEČEK Martin (N), NEDĚLA Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.