4:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

4:1
(0:0)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Rovečné se loučilo se III. třídou výhrou


Branky


61. K. Jančík , 80. M. Bartoň , 82. P. Svoboda (p.) , 86. P. Žila - 48. V. Kovalchuk
0

Rovečné porazilo Béčko Štěpánova a rozloučilo se vítězně se soutěží.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase branka nepadla

V posledním kole soutěže na sebe narazily již dva jistě sestupující kluby. Předposlední tým tabulky Rovečné přivítal poslední rezervu Štěpánova. Od začátku zápasu se hrál bezstarostný fotbal. Většina první půle se odehrávala ve středu pole. Diváci tak za první pětačtyřicetiminutovku branku neviděli a na očekávané gólové hody si museli počkat do druhého dějství.

Rovečné otočilo vývoj zápasu

Do druhé půle překvapivě vstoupili lépe hosté a Kovalchuk Volodymyr je poslal do vedení - 0:1. Hosté potom odolávali tlaku domácích až do 61. minuty, kdy vyrovnal Jančík Karel - 1:1. Další dvacetiminutovka branku nepřinesla, a tak se rozhodovalo až v posledních deseti minutách zápasu. Nejrve poslal domácí do vedení v 80. minutě Bartoň Miroslav - 2:1. O dvě minuty později vyrobyli hosté v pokutovém území nedovolený zákrok a rozhodčí David Landsmann odpískal penaltu. K té se postavil střídající Pavel Svoboda a neomylně poslal domácí do dvoubrankového vedení - 3:1.  Hosté byli jako opařeni a inkasovali další branku v 86. minutě, kdy skóre zápasu uzavřel Žíla Petr - 4:1. Rovečné se tak rozloučilo se III. třídou vítězstvím. Béčko Štěpánova po nepovedeném podzimu své postavení v tabulce nevylepšilo a s devíti bodovou ztrátou na právě sestupivší Rovečné, skončilo na posledním místě.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Rovečné
Radovan Polách: Dneska jsme po výborném výkonu ve druhém poločase zaslouženě zvítězili.

FK Železárny Štěpánov nad Svratkou B
Ivo Jílek: Souboj již dvou sestupujících vyzněl lépe pro domácí, kteří byli ve druhém poločase produktivnější.

Sestavy


TJ Sokol Rovečné
M. Petr [-] - P. Večeřa [-] , V. Dlouhý [-] , P. Žila [-] , J. Fousek [-] (64. P. Svoboda [-] ) , M. Ondráček [-] , K. Jančík [-] , T. Prudký [-] , M. Bartoň [-] , M. Bezectný [-] (73. M. Dlouhý [-] ) , R. Doskočil [-]

FK Železárny Štěpánov nad Svratkou B
S. Jelínek [-] - J. Kintr [-] , V. Kovalchuk [-] , R. Hrubeš [-] , P. Nosek [-] , P. Macháček [-] (80. T. Špráchal [-] ) , D. Kintr [-] , T. Samek [-] (59. M. Kolář [-] ) , J. Veselský [-] , L. Macinský [-] , M. Kučera [-]

ŽK: 69. R. Hrubeš .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: LANDSMAN David - ČECH Miloš, BARTOŇ Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.