Béčko Hamrů se rozloučilo výhrou


Branky


0

Vítězství nestačilo Kladivářům k posunu na první místo v tabulce, protože Jívoví svůj zápas v Měříně také vyhrálo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Diváci viděli v první půli rekordních šest branek

Poslední kolo III. třídy nabídlo souboj druhých Kladivářů a již zachráněného Béčka Radostína. Domácí by po případném klopýtnutí Jívoví a případné výhře mohli slavit vítězství ve III. třídě. Do utkání proto vlétli domácí jako velká voda. Na ukazatelu času se nepřehoupla skoro ani druhá minuta, když se po pěkné akci prosadil Michal Srnský - 1:0. A domácí nadále začali přitápět pod kotlem. V 6. minutě tak Michal Černý hezkou střelou zvýšil na - 2:0. Domácí nadále předváděli fotbal jako z jiné planety a v 16. minutě přidal Miloš Srnský třetí gól - 3:0. To už někteří domácí hráči začali po očku pošilhávat ke stánku s občerstvením, kde se již v plném proudu začala rozjíždět závěrečná rozlučka se sezónou. Toho využili hosté a hned v následující minutě se trefil Martin Gregar a snížil na - 3:1. Domácí ale dnes evidentně chtěli zapíjet vítězství a tak František Chlubna opět pohnul se skórem na stranu Kladivářů - 4:1. Úžasnou půlhodinu utkání, které by mohlo závidět i probíhající Mistrovství Evropy ve fotbale, ukončil Tomáš Litochleb brankou na - 4:2. Od tohoto okamžiku se již začala domácí družina šetřit na závěrečnou a náročnou večerní rozloučenou. Tímto výsledkem skončila také první polovina utkání.

Srnský pečetil výhru Hamrů B

Ve druhém poločase se  pětice domácích hráčů nechala vystřídat, protože každý už se těšil na zlatavý mok a zápas se již dohrával. Konečnou podobu zápasu dal v 80. minutě ten hráč, který také zápas otevřel Michal Srnský - 5:2. A v Hamrech se slavilo až do rána.



Ohlasy k zápasu


FC Hamry nad Sázavou B
Michal Peterka: Chtěl bych hráčům poděkovat za úžasnou sezónu, která nakonec skončila krásným druhým místem. Dnes se hrálo především na žízeň. A až do rána se bude pít a zpívat. Tak jsme druhý no a coo.....

TJ SOKOL Radostín nad Oslavou B
Jiří Pešek:



Počet diváků: 80. Rozhodčí: ČECH Miloš - KREJČÍ Jaroslav (N), NOVOTNÝ Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.