Hamry B potvrdily výhrou v Pohledci první místo v tabulce


Branky


0

V souboji dvou celků z opačných pólů tabulky byly úspěšnějšÍí Hamry B a nadále tak vedou tabulku III. třídy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pohledec brzy vedl, ale Hamry vyhrály poločas

K druhému utkání ve třech dnech nastoupili domácí fotbalisté Pohledce k utkání proti vedoucímu týmu soutěže rezervě Hamrů. V současné době potřebuje Pohledec každý bod k záchraně a po pátečním vítězství nad rezervou Křižanova by brali domácí v zápase s lídrem tabulky každý bod. Naopak Hamry se po pátečním zaváhání Jívoví dostaly do čela tabulky a chtěly na něm zůstat i po tomto zápase. Úvod utkání patřil domácím, kteří se již ve 2. minutě radovali z vedení. Chybu hostujícího gólmana Romana Martause potrestal hlavičkou Lukáš Jambor - 1:0. V dalším průběhu hry již byli aktivnější hosté. Po nedůrazném odkopu domácí obrany se k míči dostal v 17. minutě Ladislav Sýs a vyrovnal - 1:1. Hamry do půle otočily skóre. Na centr na zadní tyč si naběhl nehlídaný střelec hostí Miloš Smejkal a hlavou nekompromisně zavěsil - 1:2

Miloš Smejkal dokončil hattrick

Druhý poločas pokračoval v podobném duchu. Domácí se již do šanci nedostávali. Hosté hráli uvolněně a po další chybě přidali třetí gól. Z brejku se trefil v 53. minutě opět Miloš Smejkal - 1:3. Ten v zápětí v 79. minutě zkompletoval hatrick. Hosté si již výhru v pohodě pohlídali. V příštím týdnu zajíždí Pohledec do Sněžného, které poslední dva zápasy odehrálo v osmi fotbalistech a uvidíme, v kolika hráčích se hráči Sněžného sejdou v domácím prostředí. Hamry přivítají nevyzpytatelný Jimramov.



Ohlasy k zápasu


TJ Pohledec
Michal Laštovica: Zasloužená výhra hostů, my jsme jim to dnes hodně usnadnili a kromě prvních deseti minut jsme toho moc nepředvedli. Čekal bych v boji o záchranu a v domácím prostředí od týmu kvalitnější a bojovnější výkon.

FC Hamry nad Sázavou B
Michal Peterka: Konečně výhra po delší době, kdy jsme se nemuseli strachovat do konce zápasu, jak to vůbec dopadne. První poločas nás Pohledec ještě zlobyl, ale druhý byl už plné v naší režii a výhra je zasloužená! Abych řekl pravdu, tak mě hráči Pohledce zklamali! Čekal jsem od nich více.......!?

Počet diváků: 91. Rozhodčí: MYŠKA Roman - ŠVANDA Josef (N), BENC Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.