Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

4:1
(2:1)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Čtyřgólové představení Ondřeje Černého rozhodlo zápas


Branky


0

Jimramov po několika prohraných zápasech opět bodoval, když si poradil s Rovečným 4:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jimramov šel do vedení z penalty

V krásném nedělním odpoledni se hrálo utkání slabé úrovně, které odpovídalo problémům, jaké obě mužstva mají se sestavou. Domácí měli stálou územní převahu, ale nepřesnost v rozehrávce znamenala většinou konec akcí už před šestnáctkou a co prošlo na bránu, zlikvidoval velmi dobře chytající brankář Petr. Do vedení šli domácí ve 36. minutě, kdy po pěkné přihrávce Buchty vymetl Černý pravou šibenici branky hostí. Ve 39. minutě znovu po akci Buchty vysunul Dvořák Černého a ten na dvakrát překonal brankáře hostí. V závěru poločasu Novotný zbytečně fauloval hostujícího Svobodu a Polách z penalty s přehledem snížil na - 2:1

Ondra Černý vstřelil všechny branky Jimramova

V úvodu 2. poločasu domácí zahodili několik šancí až si Černý naskočil na centr z rohového kopu a hlavou nedal brankáři šanci. V 62. minutě Ondra Černý zakončil své střelecké představení, když utekl po pravé straně a přesně trefil na první tyč. V dalším průběhu se utkání spíše dohrávalo, domácího benjamínka Jana Prugera při penaltě vychytal výborně chytající Petr a střela Večeři skončila na břevně domácí branky. Domácí tak po bojovném výkonu zaslouženě získali tři body. V příštím kole pojede Jimramov na hřiště lídra tabulky do Hamrů překvapit domácí Kladiváře. Rovečné, které pomalu směřuje do IV. třídy přivítá v zápase naděje Strážek.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jimramov
Pavel Borovský: Rovečné přijelo pouze v deseti, ale vůbec nebylo odevzdaným soupeřem a trvalo nám dlouho než jsme se dokázali prosadit. Šancí jsme si vypracovali dost a mohli jsme dát i více gólů, ale výhru 4:1 bereme. Také my se potýkáme s velkou marodkou a tak jsem se po třech a půl letech podíval na hřiště. Hezký zážitek (směje se).


Sestavy


TJ Sokol Jimramov
A. Hlaváč [-] - Z. Novotný [-] , L. Buchta [-] , J. Sedlák [-] , P. Borovský [-] - L. Bednář [-] , J. Štěrba [-] , M. Dvořák [-] , P. Nykodým [-] - O. Černý [-] (83. P. Sedlák [-] ) , J. Prüger [-] (46. J. Prüger [-] )

TJ Sokol Rovečné
M. Petr [-] - M. Dobiáš [-] , P. Žila [-] , M. Ondráček [-] , M. Svoboda [-] , R. Polách [-] , T. Prudký [-] , M. Bartoň [-] , J. Šenkýř [-] , R. Doskočil [-] , P. Večeřa [-]

ŽK: 43. L. Bednář .
Hráči zápasu: O. Černý .
Počet diváků: 96. Rozhodčí: JUDA Jaroslav - PAJKR Jaroslav (N), NEDĚLA Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.