Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 15:30

17.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ujčov porazil v derby Štěpánov s hráči I. B třídy a slaví třetí výhru v řadě na domácí půdě.


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ujčov vstřelil dvě rychlé branky

V chladném nedělním odpoledni diváci v Ujčově viděli derby jak se patří. Domácí do utkání vlítli jako uragán a Štěpánov nestíhal pokrývat prostory na vlastní půlce.

Ve 2. minutě aktivním presinkem donutili hráči Ujčova hosty k chybě a Přemek Ryba prostřelil hostujícího brankáře Ivo Jílka poprvé. Než se hosté vzpamatovali z direktu, Ujčov udeřil podruhé. Běžela 7. minuta a po zahrané standartce se prosadil Jirka Hanák hlavou - 2:0. Dvě rychlé branky posadily Ujčov do sedla a hra byla jasně v jeho režii. Pak přišla nejkrásnější situace zápasu - 33. minuta, Míša Dvořáček napálil levačkou skákající balon zpoza vápna a vymetl šibenici štěpánovské branky - 3:0...euforie v Ujčově. Štěpánov se snažil prosadit kombinačně a dostal se do šancí sporadicky - nicnéně velmi nebezpečně, Brázda pálil do spojnice a v 43. minutě Ludvík vymotal celou obranu a vyslal nádhernou střelu do šibenice. Bureš v domácí bráně předvedl další fantastický zákrok, nicméně míč se odrazil od tyče zpět do hry a do brány jej uklidil nekrytý Richter - 3:1.

Utkání rozhodl Jakub Štourač

Druhý poločas začal náznakem šance domácích a po serii odrazů se míč dostal přímo do vyložené šance Ludvíkovi, který situaci ustál a s přehledem korigoval na - 3:2. Běžela 48. minuta a o zápletku bylo postáráno. V 50. minutě Ujčov zahrával standartku z 35 metrů a stoper Kuba Štourač napravil své drobné zaváhání při obdržených brankách. Jeho projektil skončil v pravém horním rohu Jílkovy branky - 4:2 a další euforie v Ujčově. Štěpánov se pak opticky tlačil do útoku, ale srdnatě hrající domácí už další zápletku nedovolili a utkání s přehledem dovedli do vítězného konce.



Ohlasy k zápasu


SK Ujčov
Oskar Jančík: Derby jsme zvládli větší vůlí a srdcem, hosté nastoupili ve velmi silné sestavě a o to více si cením vydřených tří bodů. Vyhrávali jsme spoustu osobních soubojů, na vlastní půli a to bylo nakonec rozhodující. Ze třech domácích zápasů v řadě jsme vytěžili maximum. Hráči zaslouží velkou pochvalu....




Sestavy


SK Ujčov
F. Bureš [-] - Z. Mitáš [-] , J. Štourač [-] , J. Nedoma [-] - J. Sedler [-] (87. O. Jančík [-] ) , P. Ryba [-] (65. P. Mareš [-] ) , M. Dvořáček [-] , P. Mitáš [-] , P. Mitáš [-] (90. J. Mareš [-] ) - J. Hanák [-] - J. Večeřa [-]

FK Železárny Štěpánov nad Svratkou B
I. Jílek [-] - R. Hrubeš [-] (75. M. Kučera [-] ) , V. Kovalchuk [-] , O. Hrubeš [-] - L. Macinský [-] , T. Samek [-] (76. P. Macháček [-] ) , T. Richter [-] , J. Veselský [-] - J. Ludvík [-] , V. Kutnyk [-] - T. Brázda [-] (46. J. Kintr [-] )

ŽK: 38. J. Sedler , 72. M. Dvořáček - 89. V. Kutnyk .
Hráči zápasu: M. Dvořáček .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: PROKOP Pavel - HLADÍK Jiří, TEPLÝ Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.