M. Smejkal 12. (p.)
M. Smejkal 28. (p.)
M. Smejkal 58.
F. Chlubna 75.
4:2
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 15:00

15.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Miloš Smejkal vystřílel Hamrům B hattrickem vítězství


Branky


12. M. Smejkal (p.) , 28. M. Smejkal (p.) , 58. M. Smejkal , 75. F. Chlubna - 6. M. Svoboda , 47. P. Večeřa
0

V sobotním utkání III. třídy přivítaly vedoucí Hamry B na svém hřišti (drnovišti) celek Rovečného. Zimní příprava se Hamrům B moc nevydařila, když prohrály všechny tři přípravná utkání (Hamry B : Rad. Svratka 2:3; s Drnholcem 1:2; s Počítkami 1:3), proto byli všichni zvědavi, jak se Hamrům B povede v jarní části sezóny.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Miloš Smejkal proměnil dvě penalty

Do úvodu zápasu  vstoupili lépe Kladiváři a snažili se vstřelit branku, měli asi 3 rohové kopy k tomu, aby něco vymysleli. K zahrávání rohových kopů se postavil M. Smejkal, který je kopl buďto rovnou do autu nebo za brankovou čáru (asi vítr). A tak udeřilo Rovečné, které si vytvořilo šanci v 6. minutě z dlouhého odkopu M. Petra a špatné domluvě domácí obrany. Prostě brankář vykopl dlouhý balon, na který domácí obrana špatně zareagovala (prej nějaké podklouznutí nebo zimní spánek), jenže útočník M. Svoboda tyto problémy neměl a prakticky sám od půlící čáry postupoval na brankáře L. Bence a svoji šanci proměnil 0:1. Po obdrženém góle se Kladiváři snažili vyrovnat a nakonec se jim to povedlo ve 12. minutě, když pokutový kop proměnil M. Smejkal po jasném faulu na F. Chlubnu. Další kdo mohl pohnout se skórem byl J. Kolarik, ale svoji šanci neproměnil, na druhé straně svoji vyloženou šanci neproměnil M. Svoboda. A tak se skóre pohnulo až ve 28. minutě, kdy pokutový kop proměnil zase M. Smejkal, bylo to po " faulu" na J. Kolarika. Poté  se skóre už do konce poločasu nepohnulo, bylo to především kvalitou hřiště, protože na takovém terénu se fotbal hrát nedalo. 

Rovečné domácí ve druhé půli hodně potrápilo

Druhý poločas byl prakticky jako přes kopíkák, první kdo opět vstřelil branku bylo Rovečné, když po nahrávce P. Žíli dal gól P. Večeřa 2:2. Po obrženém góle bylo Rovečné jednoznačně lepším mužstvem na hřišti, ale svoje šance zahodili, a za to přišel trest v 58. minutě, když do brejku M. Smejkala vyslal přihrávkou J. Kolarik. Rovečné ani pak nesložilo zbraně a tlačilo se čím dál víc do útoku, ale pohnout se skórem se jim nepodařilo. Zatímco domácím Kladivářům ano. Nejprve ohrozil branku střeženou M. Petrem opět M. Smejkal, který trefil z přímého kopu břevno. Na konečných 4:2 střelil gól F. Chlubna, který pro něj připravil M. Srnský, po krásné samostané akci prakticky až do prázdné branky. Rovečnému, jak jsme se již zmínili,se branku přidat nepodařilo, a tak nějak se zrodila první jarní výhra Hamrů B. 



Ohlasy k zápasu


FC Hamry nad Sázavou B
Peterka Michal ,trenér: Co k dnešku říci, kvalita utkání byla hodně ovlivněna terénem. Výhra byla hodně vydřená, se šťastným koncem pro nás.

TJ Sokol Rovečné
Radovan Polách: Na hřišti favorita utkání jsme podali slušný výkon, který však k zisku bodů nevedl. Domácí na náš vedoucí gól odpověděli dvěmi proměněnými penaltami. Na začátku druhého poločasu jsme po pěkné akci dokázali vyrovnat a v tu chvíli jsme byli lepší a měli jsme vyloženou šanci, kterou jsme neproměnili. Domácí pak po brejku vstřelili branku na kterou jsme již nedokázali odpovědět a před koncem utkání jsme inkasovali počvrté, když jsme už hráli vabank. Utkání na těžkém terénu rozhodl větší důraz a rychlost hráčů Hamrů.



Sestavy


FC Hamry nad Sázavou B
L. Benc [-] - M. Poul [-] (80. I. Sojma [-] ) , M. Petrik [-] , J. Sláma [-] , Š. Vrša [-] - M. Srnský [-] , K. Suský [-] (61. F. Navrátil [-] ) , J. Kolarik [-] , F. Chlubna [-] - M. Gregar [-] , M. Smejkal [-] (73. V. Kříž [-] ) -

TJ Sokol Rovečné
M. Petr [-] - P. Večeřa [-] , M. Hanuš [-] (73. M. Petr [-] ) , P. Žila [-] , P. Svoboda [-] (69. J. Fousek [-] ) , M. Svoboda [-] , K. Jančík [-] (78. A. Klimeš [-] ) , T. Prudký [-] , M. Bartoň [-] , J. Šenkýř [-] , R. Doskočil [-]

ŽK: 25. J. Kolarik - 33. T. Prudký , 48. M. Hanuš .
Hráči zápasu: M. Smejkal - M. Svoboda .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: ČECH Miloš - ŽILKA Jan, KREJČÍ Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.