4:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2016 17:00

24.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kozmice odčinily předchozí debakl a porazily Šilheřovice 4:1


Branky


0

Kozmice si i v hodně okleštěné sestavě poradily s Šilheřovicemi. Na lavičce Kozmic byli jen dorostenci, kteří odehráli dopoledne své utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kozmice zvládli 1.poločas lépe

Začátek utkání byl hodně opatrný, oba týmy byly bez pohybu, nejspíš oba týmy šetřili síly. Kozmice byly více na balónu. Hráče hostí dirigoval po většinu času hráč Volný. Šilheřovice hrozili především z brejků, hlavně Roman Schulla, který ale ani jeden z nich nedokázal přetavit v gól. Za stavu 0:0 se dostal do šance Roman Schulla, ale nedokázal prostřelit Martina Bortlíka v bráně Kozmic. Na druhé straně vybojoval balón Kadlčák, naservíroval ho Starému, který sám před gólmanem neměl problém - 1:0. Ve 45.minutě vystihl špatnou rozehrávku Šilheřovic Švec, který přihrál Ličkovi a ten nacentroval zpět na Švece, který krásně střelou do horního růžku nedal Köhlerovi v bráně hostí šanci - 2:0.

V druhém poločase se hra vyrovnala. Domácí se výsledkem uspokojili a hosté vycítili, že můžou s utkáním něco udělat. Do šancí se ale dostávali výhradně domácí. V 51.minutě Rudolf Bochňák vystřelil z přímého kopu a zraněný brankář Köhler si ho srazil do brány - 3:0. V 76.minutě se dostal do šance po šťastném odrazu míče Lukáš Lasák, který nedal domácímu brankáři šanci - 3:1. V 90.minutě se do hostující obrany hnali Lička s Fürsterem a druhý jmenovaný technickou střelou k zadní tyči dává na 4:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kozmice
Rostislav Švec: Průměrné utkání, ve kterém jsme mohli vyhrát i vyšším rozdílem. Trošku jsme odčinili předchozí debakl.

TJ Sokol Šilheřovice
Lukáš Lasák: Zasloužené vítězství domácích.



Sestavy


TJ Sokol Kozmice
M. Bortlík [-] - M. Daněk [-] , T. Gai [-] (78. J. Burda [-] ) , J. Starý [-] (90. Š. Harazim [-] ) , R. Švec [-] , M. Fürster [-] (61. D. Mlýnek [-] ) , P. Lička [-] , R. Bochňák [-] , Z. Kadlčák [-] , D. Pražák [-] , M. Prčík [-]

TJ Sokol Šilheřovice
T. Köhler [-] - R. Schulla [-] (74. D. Lukáš [-] ) , D. Lukáš [-] , R. Ničman [-] , P. Redzina [-] , L. Lasák [-] , D. Volný [-] , J. Škrkoň [-] , P. Jakubec [-] , L. Jasanský [-] , L. Machala [-] (74. J. Antoš [-] )

ŽK: 59. Z. Kadlčák - 63. L. Machala .
Počet diváků: 49. Rozhodčí: CHLEBOVSKÝ Bohumír - POLÁCH Ivan, JUŘIČKA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.