3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2024 16:30

20.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Penalta pečetila výhru


Branky


37. D. Novák , 51. P. Vyletělek , 68. N. Chotár (p.) - 5. J. Pešek
9

Ve 20. kole přivítaly Darkovice na domácí půdě Vřesinu. Darkovice bojují o setrvání v lize a do utkání přesto dobře nevstoupily, když už v 5. minutě inkasovaly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skvělý vstup hostů

Vstup do utkání vyšel lépe vřesinským, když v 5. minutě z přímého kopu našel Martin Pešek svého bratra a ten otevřel skóre utkání – 0:1. Hra byla víceméně vyrovnaná. Následně si vřesinští vypracovali ještě jednu standartní situaci, ale ten zneškodnil brankář Chlappek. Darkovičtí se poté dostali přes bránu Vřesiny, ale nedokázali z toho nic vytvořit. Ve 27. minutě našel Troják svým centrem Maxima, ale ten hlavičkou mířil nad bránu. Ve 31. minutě se vřesinští dostali do další šance, Martin Pešek centroval na Bočka a ten chtěl prověřit brankáře Chlappka, ale míč na čáře zastavila obrana domácích, následná dorážka Waszuta skončila nad bránou. Darkovice se dočkaly vyrovnání ve 37. minutě, když se prosadil z rohového kopu Novák – 1:1. Poté si vřesinští ještě ke konci poločasu vytvořili šanci, ale Jiří Pešek netrefil bránu a to bylo pro první poločas vše.

 

 


Dva góly a penalta domácích

Do druhého poločasu vstoupili lépe darkovičtí, když potrestali chybu v obraně hostů, kterou nakonec využil Pavel Vyletělek – 2:1. Následně vřesinští se snažili na toto odpovědět, když Vojtěch Kocián centroval na Jiřího Peška, ale jeho pokus šel těsně vedle. V 68. minutě po faulu v pokutovém území přisoudil rozhodčí domácím penaltu, kterou proměnil Chotár – 3:1. Poté se už zápas jen dohrával a darkovičtí dokázali zvítězit.



Sestavy


FK Darkovice
Š. Chlappek [-] - J. Vyletělek [-] (71. A. Tvrdý [-] ) , A. Pieknik [-] (61. R. Kováč [-] ) , N. Chotár [-] , J. Michalák [-] , J. Míl [-] (38. M. Burý [-] ) , P. Michálek [-] , P. Tannenberger [-] , P. Vyletělek [-] , J. Voldán [-] (71. L. Poštulka [-] ) , D. Novák [-]

TJ Vřesina
J. Lampart [-] - M. Waszut [-] (65. P. Strakoš [-] ) , M. Pešek [-] , V. Čech [-] , J. Pešek [-] (85. Z. Říha [-] ) , P. Boček [-] , F. Rončka [-] , V. Kocian [-] , M. Pračikov [-] , J. Pagáč [-] (65. J. Kučera [-] ) , M. Troják [-] (88. J. Bukovec [-] )

ŽK: 77. P. Michálek , 80. P. Vyletělek - 38. P. Boček , 65. M. Troják , 68. V. Čech , 75. M. Pračikov , 84. J. Pešek , 90. Z. Říha .
Počet diváků: 128. Rozhodčí: ROBENEK Bohumil - CHLEBOVSKÝ Bohumír, PORUBEK Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Trenér, Administrátor klubu, Hráč - SK Slavie Třebovice | Moravskoslezský | Ostrava - město

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza