1:2
(0:1)
8. F. Chrašč
74. M. Čajka (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 16:00

20.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FC Vřesina - FC Ostrava - Jih 1:2


Branky


52. J. Výšek - 8. F. Chrašč , 74. M. Čajka (p.)
0

Ostrava - Jih si veze z Vřesiny všechny 3 body a opustila poslední místo tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté na domácí vletěli

Již od začátku zápasu se doslova bojovalo o každý míč a již ve 2. minutě dostal hostující Mecner žlutou kartu. V 8.minutě mohli hosté poprvé slavit. Noštinský přihrál Chraščovi a ten nekompromisně poslal míč za záda Wozniaka - 0:1. Po této trefě mohl navýšit náskok Zima, ale ten sám v obrovské šanci neuklidil míč do brány. Ke konci poločasu bylo v pokutovém území celkem dusno. Po pádu Mecnera se hosté penalty, ale zbytečně. Fotbalisté tak šli do šaten za stavu 0:1.

Nápor Vřesiny není nic platný

Do druhého poločasu vstoupili lépe domácí, když v 52. minutě vyrovnal po krásné střele Výšek - 1:1. O pár chvil později se domácím podařilo vyrovnat, ale kvůli offsidu nebyla branka uznána. V 69. minutě rozhodčí neodpískali za hraní rukou penaltu ve prospěch domácího celku, což rozvířilo emoce i mezi diváky. V 74. minutě však správně nařídil pokutový kop pro Ostravu - Jih. K míči se postavil hostující kapitán Čajka a poslal svůj tým do vedení - 1:2. V poslední minutě však mohli domácí ještě vyrovnat, ale brankář Vaňo byl proti a zákrokem zápasu potvrdil vítězství Ostravy - Jih v poměru 2:1.



Ohlasy k zápasu


FC Vřesina
Petr Dombrovský: Nutno říct, že o výsledku nerozhodla odpískaná a neodpískaná penalta, ale náš výkon v 1. poločase, protože, kdybychom odehráli celý zápas alespoň na té úrovni, jako ten druhý, o body bychom nepřišli.

FC Ostrava-Jih
Filip Zima: Zápas byl vyrovnaný, ale po boji jsme se štěstím uhájili 3 body



Sestavy


FC Vřesina
M. Wozniak [-] - J. Výšek [-] , R. Trojan [-] , K. Kadlíček [-] , P. Hruzík [-] , A. Hruzík [-] , P. Janita [-] (46. V. Tichý [-] ) , L. Mikulík [-] , T. Hruzík [-] , L. Ineman [-] (80. M. Hraško [-] ) , A. Hloušek [-]

FC Ostrava-Jih
R. Vaňo [-] - M. Prokeš [-] , M. Konečný [-] , J. Holman [-] , M. Mecner [-] - T. Korbačka [-] , M. Čajka [-] , A. Noštinský [-] (72. M. Belina [-] ) , F. Gřunděl [-] (86. M. Šembera [-] ) , P. Strempek [-] (81. J. Žila [-] ) - F. Chrašč [-] (22. F. Zima [-] ) -

ŽK: 18. P. Janita , 61. T. Hruzík - 2. M. Mecner , 19. A. Noštinský , 54. M. Prokeš .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: CHÝLEK Martin - TVARDEK Erik, VALOŠEK Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.