Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 17:00

16.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fryčovice zakončily sezónu výhrou


Branky


0

Fryčovice v posledním zápase sezóny dokázaly porazit 4:1 Píšť. Poločas byl pouze 1:0. Ve druhém dějství se skóre vyšplhalo na konečných 4:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V posledním duelu ročníku 2015 - 2016, stačil našim klukům k udržení třetí příčky bod, ale po podzimním debaklu v Píšti, chtěli naši hráči urvat vítězství a samozřejmě tři body. Kluci si zápas užili, když byli opravdu lepší po všech stránkách a zaslouženě zvítězili 4 : 1. Hned v úvodu utkání se trefil Peťa Žurovec po přihrávce Rumla 1 : 0, běžela 8.min utkání. I po zbytek poločasu jsme byli herně nahoře jenže skóre na světelné tabuli nenarůstalo. 

 

Vše změnila až 62.min, Pešek opět po přihrávce Rumla zvyšuje na 2 : 0. Stačila však chybička v obraně, a o minutu později, hosté stahují náš náskok zas o jednu branku, 2 : 1. Kluci se nevzdávají a v 64.min po trmě vrmě, ranou od břevna do sítě, si bereme dvoubrankový náskok Staňkem zpět, 3 : 1. O několik minut později se zbytečně nechává vyloučit Holub, který již byl v držení žluté karty. Kluci jsou však při chuti, a i v deseti, navyšují náskok, tentokrát se v roli střelce ocitá Honza Rumel, do té doby nahrávač na dvě branky, běží 77.min utkání. Do konce zápasu se již nic nezmění, takže porážíme hosty z Píště zcela zaslouženě 4 : 1 ! Dobrá tečka nakonec, za vydařenou sezónou 2015- 2016, a již se těšíme na nový ročník 2016- 2017 ! 

Více zde: http://tjsokolfrycovice.webnode.cz/druzstva/muzi/f-pist/



Ohlasy k zápasu



TJ Slavia Píšť
Daniel Šebestík (předseda klubu, pro denik.opavsko.cz): Šlo o vyrovnané utkání, ale náš celek především v prvním poločase zahazoval šance. Výhra Fryčovic je i tak zasloužená.



Sestavy


TJ Sokol Fryčovice
T. Ivánek [-] - J. Pešek [-] , P. Žurovec [-] , R. Zahradník [-] , A. Holub [-] , J. Rumel [-] (83. M. Zapletal [-] ) , L. Staněk [-] , J. Vrtný [-] (55. R. Koloničný [-] ) , F. Volný [-] , M. Soško [-] , A. Žídek [-]

TJ Slavia Píšť
J. Gross [-] - P. Petr [-] , J. Tyleček [-] (46. P. Kulig [-] ) , D. Rozhon [-] , L. Masnica [-] , A. Zulfijaj [-] , A. Bačo [-] , J. Slavík [-] , J. Frébort [-] , T. Horsinka [-] , J. Pyšno [-]

ŽK: 22. A. Holub , 42. R. Zahradník - 16. P. Petr , 22. A. Zulfijaj , 60. J. Frébort . ČK: 72. R. Zahradník .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: KUBÁNEK Radek - HRŇA Petr, BARTEK Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.