4:0
(4:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.06.2016 17:00

15.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO REPORTÁŽ: Píšť přejela Vítkovice


Branky


0

Vše podstatné se událo už v prvním dějství zápasu. Skóre otevřel už v 8. minutě Moric. V 31. minutě navyšoval vedení domácích Rozhon. Zbývající dva údery si schovala Píšť na závěr poločasu. Nejdříve se prosadil Zulfijaj a v 45. minutě Slavík. Druhá část se už víceméně dohrávala.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Foto zdroj: TJ Slavia Píšť web



Ohlasy k zápasu


TJ Slavia Píšť
Karel Moric (sekretář, pro opavsky.denik.cz): Zasloužená výhra. Jsme rádi, že se nám po nevydařené jarní části s našimi fanoušky podařilo rozloučit vítězstvím.




Sestavy


TJ Slavia Píšť
J. Gross [-] - D. Rozhon [-] , L. Masnica [-] , A. Zulfijaj [-] , A. Bačo [-] (55. J. Tyleček [-] ) , J. Slavík [-] , K. Moric [-] (52. P. Kulig [-] ) , J. Frébort [-] , T. Jaroš [-] , T. Horsinka [-] , J. Pyšno [-]

TJ Vítkovice - Svinov
M. Dvořák [-] - O. Bobčiak [-] , R. Kadlčík [-] (61. M. Polách [-] ) , T. Vykoukal [-] (80. P. Braun [-] ) , J. Petrovský [-] , J. Jiričný [-] , O. Tešnar [-] , K. Pšenčík [-] (69. P. Kotrla [-] ) , A. Líner [-] , J. Továrek [-] (46. P. Gacka [-] ) , R. Timan [-]

Počet diváků: 89. Rozhodčí: ZELNÍK Karel - VIŠŇOVSKÝ Zdeněk, POLÁCH Ivan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.