Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 17:00

14.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kozmice nestačily na Vřesinu


Branky


0

Souboj sousedů v tabulce vyhrála díky lepší první půli hostující Vřesina a díky třem bodům přeskočila svého soka v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vřesina jela potvrdit do Kozmic střeleckou formu z utkání s Darkovicemi i když už bez Mikulíka,který jel do zahraničí.Vyšel jí také náležitě začátek utkání, kdy a už ve

4. minutě vsítil branku Kamil Kadlíček - 0:1.V 18. minutě navyšoval vedení Vřesiny Aleš Hlouška a hosté vedli už o dvě branky - 0:2 a Vřesina hrála nadále s chutí. Navíc ve 33. minutě Antonín Hruzík přidal třetí branku, a dal se čekat další divoký výsledek - 0:3.Domácí dokázali snížili ve 37. minutě Milanem Prčíkem na 1:3 a to byl stav, kterým skončila první půlka. 

 

Ve druhé půli se hra vyrovnala,ale na šance byla opět lepší Vřesina. V 80. minutě dal svou druhou branku vřesinský Antonín Hruzík - 1:4.Domácí stihli ještě korigovat v 90. minutě Tomášem Gaiem na 2:4. Vřesina tak svého soupeře přeskočila v tabulce.

 

Zdroj text: http://fotbal.vresina.info/



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kozmice
Petr Kozelek (trenér, pro denik.cz): Bylo to pro nás smolné utkání, které jsme si však prohráli sami kvůli chybám v obraně. I tak ovšem musím kluky pochválit za předvedenou hru směrem dopředu.




Sestavy


TJ Sokol Kozmice
M. Bortlík [-] - T. Gai [-] , K. Matysík [-] , R. Švec [-] , M. Fürster [-] (72. D. Mlýnek [-] ) , P. Lička [-] , R. Bochňák [-] , Z. Kadlčák [-] , D. Pražák [-] , M. Prčík [-] , L. Lesniak [-]

FC Vřesina
M. Wozniak [-] - A. Herák [-] (46. R. Kalmus [-] ) , R. Trojan [-] , V. Tichý [-] (75. L. Ineman [-] ) , K. Kadlíček [-] , A. Hloušek [-] , J. Novák [-] , A. Hruzík [-] , P. Janita [-] , M. Majkut [-] , P. Hruzík [-]

ŽK: 48. A. Hloušek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KANTOR Marek - ŠIMEČEK Michal, ŠAFAŘÍK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.