Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 17:00

14.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šilheřovice byly produktivnější v koncovce


Branky


0

Šilheřovice šly do vedení už ve 3. minutě, když se za šetnáctkou napřáhl Voznica a míč se zatřepetal v síti. Ještě do poločasu hosté své vedení navýšili Thomasem. Ve druhém dějství gólová destrukce Fryčovic pokračovala. Hned zkraje napálil míč s pomocí teče do sítě Jakubec. V samém závěru se ještě prosadili Redzina a Lukáš. Domácí tak dostaly bůra.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Šilheřovice
Bernard Habura (vedoucí týmu, pro denik.cz): Herně jsme měli mírnou převahu. Staříč nedokázala zužitkovat své šance, náš tým byl velmi produktivní.



Sestavy


FK Staříč
L. Smetana [-] - J. Wiedermann [-] (52. S. Musálek [-] ) , D. Zátopek [-] , O. Merta [-] , P. Jukl [-] - P. Malý [-] , I. Papřok [-] , J. Michálek [-] , M. Pešek [-] , J. Váňa [-] - T. Quitt [-]

TJ Sokol Šilheřovice
T. Köhler [-] - P. Jakubec [-] , J. Thomas [-] (46. J. Škrkoň [-] ) , P. Bittner [-] , R. Ničman [-] , L. Machala [-] (64. D. Lukáš [-] ) , P. Redzina [-] , L. Lasák [-] , D. Volný [-] , T. Voznica [-] , R. Redzina [-]

ŽK: 41. D. Zátopek .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: TOBOLA Libor - PALA Mojmír, KYSELOVSKÝ David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.