3:2
(1:1)
15. J. Buncík (p.)
69. T. Bára (vl.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 13:30

14.kolo, Středočeský | Beroun | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Penalta a dva vlastní góly. Zápas plný zvratů nakonec vyhrála Zdejcina a drží tak stále svojí neporazitelnost.


Branky


10. M. Lepšík , 65. J. Buncík (vl.) , 89. M. Chovančík - 15. J. Buncík (p.) , 69. T. Bára (vl.)
0

První tým tabulky ENDECO Zdejcina na domácím hřišti uvítal Chyňavu. V tomto utkání, které bylo plné zvratů nakonec zůstaly tři body doma na Zdejcině. Skvělou kulisu celého zápasu vytvořili opět fanoušci Zdejciny, kterých na zápas přišlo více než dost. Nyní týmy čeká týden pauza před 15. kolem . 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Penalta a remíza - první poločas

Zdejcina na domácím hřišti přivítala tým Chyňava. Celé utkání začalo úvodním hvizdem pan rozhodčí Vlastimil Závora. Hned na začátku se balonu ujali domácí a hra tak začala být v jejich režii. V desáté minutě se k míči dostal Milan Chovančík, doběhl před vápno, brankář hostů vyběhl proti, ale Chovančík našel svého spoluhráče Martina Lepšíka a poslal mu přihrávku, ten pak dopravil balon do prázdné brány. Domácí Zdejcina tak vedla o jednu branku. Hosté se touto brankou ale nenechali zastrašit a o pět minut později, v patnácté minutě šel hráč Buncík k bráně, u postranní čáry ho chtěl zastavit Karel Bína, tomu se to nepovedlo Buncík doběhl až na vápno, kde ho nedovoleně zastavil Jaroslav Vandas. Rozhodčí za tento faul nařídil pokutový kop. Ujal se ho Jan Buncík, který vystřelil přímo do sítě za záda brankáře Šafránka. Díky této penaltě bylo skóre srovnáno na 1:1 . Na obou stranách se vytvořilo několik šasncí, některé ale byli zastaveny obranou, nebo šli mimo branku, k vidění bylo ale i několik střel na branku, ale brankáři si s tím poradili a tak jsme do konce poločasu neviděli žádný další gol. Do šaten se tedy odcházelo s remízou 1:1 . 

Dva vlastní góly a záchrana na poslední chvíli.

Při nástupu hráčů do druhého poločasu bylo vidět, že ani jeden z týmů není spokojený s dosavadní hrou a jejím vývojem. Zdejcinští nechtěli překazit svojí řadu výher v kuse a chyňavští potřebovali tři body, aby se (s ohledem na výsledek zápasu Tetína který hrál až následující den) mohli posunout na třetí příčku v tabulce. Do druhé půle tak oba týmy naskočily s chutí urvat body pro sebe. Na začátku se střídalo se na straně hostů, za Miroslava Krmenčíka na hřiště nastupil Ondřej Jelínek. Většina šancí která byla prvních několik minut k vidění byla od domácího týmu, záloha a obrana Zdejciny hrála velmi dobře a hráče z Chyňavy nepustili dál. V šedesáté minutě vystřídali také domácí, z hřiště šel Jaroslav Vandas a místo něj nastoupil Miroslav Záruba. Ovšem rozhodčímu se nelíbilo jak hráči střídají a tak toto střídání trvalo déle než obvykle, rozhodčí poslal Vandase zpátky na hřiště a Zárubu za postranní čáru, teprve pak jim povolil vystřídat. Hned po vystřídaní dostal v šedesátéprvní minutě žlutou kartu Jindřich Rotta, rozhodčí mu ji udělil za řeči. Největší šance pro domácí přišla v šedesátépáté minutě. Po rohovém kopu se balon dostal do vápna, kde bylo několik hráčů z obou týmů. Zdejcinští se snažili, ale nemohli míč dostat za čáru, nakonec jin výrazně pomohl soupeř Buncík, který míč dostal za záda vlastního brankáře Ondřeje Grygara a tak zařídil vedení Zdejciny 2:1 . Hráči Chyňavy se začai více snažit a vybojovali si několik šancí, ty ale brankář Šafránek vždy zlikvidoval. V šedesátédeváté minutě ale přišlo něco, co nikdo nečekal, Chyňava střílela na branku, ale balon šel vedle, těsně před bránou však do balonu vletěl domácí Tomáš Bára a dal tak vlastní, zbytečný, gol. Opět tady bylo vyrovnané skore 2:2 . Od této chvíle tlačili hlavně domácí, několik jasných šancí ale neproměnili. Chyňava se dostala také do jedné šance až k bráně domácích, ale Šafránek balon chytil a držel ho na zemi pevně ve svých rukavicích. Vedle něj se objevil hráč Čermák a prošlápl mu ruku. Brankář odhodil rukavici a vypadalo to, že zápas nedochytá, naštěstí to ale nebylo vážné a mohl dál, sice v bolestech, hrát. Rozhodčí tento zákrok neviděl a tak to posoudil jako že se nic neděje. Ještě brankáře popoháněl ať nezdržuje. Do konce zápasu zbývalo jen několik málo minut a vypadalo to na remízový výsledek. Diváci však nepřestávali fandit a pokřikovat. Stejně jako v minulém zápase rozhodl na poslední chvilku Milan Chovančík, vypadá to, že ho baví napínat hru do poslední vteřiny. V osmdesátédeváté minutě se postavil k přímému kopu, který byl od branky vzdálen asi 35metrů. Jeho střela byla naprosto přesná a perfektní. Diváci jásali a Milan Chovančík tak zařídil výhru domácí Zdejciny 3:2 . Rozhodčí hru nastavil o jednu minutu, ale za tu se již nic nestalo a tak tři vybojované body zůstaly doma na Zdejcině.



Ohlasy k zápasu


OK ENDECO Zdejcina
Martin Šafránek- brankář: Zápas to byl velmi těžký, což jsme i očekávali. Nakonec to pro nás dopadlo ale dobře a za to jsme šťastní. A děkujeme našim fanouškům, kteří byli jako vždy úžasní.

SK Chyňava B
Vedoucí týmu: Zahráli jsme celkem vyrovnaný zápas. Bohužel lépe dopadl pro soupeře, ale hlavu vzhůru, ještě nás čeká několik zápasů.



Sestavy


OK ENDECO Zdejcina
M. Šafránek [-] - J. Vandas [-] (60. M. Záruba [-] ) , K. Bína [-] , J. Roll [-] , J. Rotta [-] - M. Lepšík [-] , O. Choc [-] , T. Bára [-] , P. Kroka [-] - D. Vokáč [-] , M. Chovančík [-] -

SK Chyňava B
O. Grygar [-] - J. Pivoňka [-] , R. Lepič [-] , M. Čermák [-] , T. Trávnička [-] - M. Krmenčík [-] (48. O. Jelínek [-] ) , J. Hakl [-] , L. Jelínek [-] - L. Kosprd [-] - M. Kšír [-] , J. Buncík [-]

ŽK: 61. J. Rotta .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: ZÁVORA Vlastimil - BUDÍN Zdeněk (N), LHOTÁK Marek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.