Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 16:30

18.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fotbalisté TJ Březí se rozloučili se IV. třídou vítězstvím


Branky


0

Březí vyhrálo i poslední zápas v sezóně a potvrdilo prvenství ve IV. třídě skupiny B.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase padly čtyři branky

Hned ve 2. minutě Hála zpracoval odkop domácích a předal balón Syslovi, který poslal přesný balón na Dostála a ten z otočky vypálil k pravé tyči  a gólmanovi domácích nedal šanci. Domácí hned v páté minutě odpověděli centrem do velkého vápna, kdy brankář vyrazil míč pouze do břevna a domácí útočník Prokeš z bezprostřední blízkosti dotlačil míč do sítě. V 16. minutě se útočníci hostů proplétali obranou domácích, kdy se středopolař Sysel zhostil míče a přesnou střelou vrátil hostům vedení a potvrdil si roli nejlepšího střelce 4. třídy. Dále byla hra vyrovnaná a ani ze dvou přímých kopů mistra Dostála se skóre nezměnilo. Až ve 39. minutě Zitník po rohovém kopu domácích umístil míč do sítě. 

Jakeš rozhodl dvacet minut před koncem

Na druhý poločas vystřídal hrající trenér Gruber Bělocha, kterému se zápas moc nevyvedl a tím posílil obranu Březí. Dále zálohu posílil Crha za Staňka. Hosté měli druhý poločas více ze hry, kdy hrozili například ze šance Dostála, který byl vyslán sám na brankáře od přesné přihrávky od Grubera, ale ten pouze tvrdou ranou poslal míč nad bránu, který nebýt pletiva skončil s pozdravem až ve Velkém Meziřící. V 70. minutě nejlepší hráč zápasu Jakeš po narážečce s Dostálem poslal hosty opět do vedení a určil tak konečný výsledek zápasu. 



Ohlasy k zápasu


SK Dolní Heřmanice
Jiří Prokeš:

TJ Březí-Březské
Martin Běloch: Dnes mi zápas moc nevyšel. Kluky jsem nechal po zápase v hospodě, což mě moc mrzí a chtěl bych se jim omluvit. Dále děkuji našim fanouškům, kteří nás v hojném počtu přijeli podpořit i na venkovní utkání, na kterém jsme si připadali jako na domácí půdě.



Sestavy


SK Dolní Heřmanice
L. Pártl [-] - S. Barták [-] , T. Karmazín [-] , P. Dočkal [-] , M. Krištof [-] - . Říha [-] (64. L. Láněk [-] ) , J. Prokeš [-] , Z. Nováček [-] , J. Skryja [-] - J. Žitnik [-] (46. J. Bílek [-] ) , J. Havelka [-] (79. M. Špaček [-] )

TJ Březí-Březské
R. Poledna [-] - S. Tvarůžek [-] , J. Jakeš [-] , D. Dostál [-] , T. Habán [-] , M. Sysel [-] (67. P. Jobánek [-] ) , J. Jobánek [-] (90. P. Lysoněk [-] ) , M. Hála [-] , L. Staněk [-] (46. A. Crha [-] ) , P. Šimek [-] , M. Běloch [-] (46. J. Gruber [-] )

ŽK: 52. P. Dočkal , 67. J. Skryja - 28. M. Běloch , 71. M. Hála .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: ŽILKA Jan - ROHOVSKÝ Milan (N), ROHOVSKÝ Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.