V Olší se body dělily


Branky


0

Olší potvrdilo remízou druhé místo v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Céčko Měřína udeřilo na konci poločasu

V závěrečném kole se utkalo domácí Olší s Měřínským celtikem.  "Pralesní elklásiko" uzavřelo tuto sezónu, se kterou mohou být spokojeni hlavně domácí. Po sobotní porážce VM "C" v Křoví, už v tomto zápase o nic nešlo. Domácí měli jistotu druhého místa, hostům šlo už jenom o konečné umístění. Přesto se hrál pohledný fotbal, rozdílných poločasů. 

První půle se převážně odehrávala na polovině domácích. Po počátečním oťukávání zahrozili poprvé hosté. Dravý průnik Štreita po levé straně zastavil před šestnáctkou nedovoleně Nedoma. Volný přímý kop zahrával Kundela, ale jeho střela se nevešla mezi tři tyče. Ta stejná příležitost na druhé straně o dvě minuty později byla daleko nebezpečnější. Volný přímý kop domácích zahrával Kaminaras Alex. S jeho tvrdou technickou střelou směřující pod břevno si však hostující brankář Jurek poradil. To byla domácích jediná šance v prvním poločase. Ve 27. minutě se po skrumáži v domácím pokutovém území dostal k míči Krčál, ale jeho střela se od levé tyče odrazila mimo hřiště. O tři minuty později přetlačil v souboji hostující útočník Bumbálek stopera Jůdu, ale nastřelil jen dobře vyběhnutého Jašu. V minutě 32. se hostující kapitán Hlaváč z levé strany dostal do zakončení, jeho střelu domácí obrana odvrátila jen k volnému Štreitovi, který ale vysoko přestřelil.  Ve 40. minutě zahrávali Měřínští roh, Jaša špatně vyběhl a nezasáhl ideálně míč, hostující dorážku však na brankové čáře zastavil obránce Nedoma. O minutu později se řítil na Jašu opět Bumbálek, obhodil si ho, ale míč mu utekl za brankovou čáru mimo. Ve 42. minutě už úspěšný byl. Vyhrál souboj s Jůdou a následné sólo s přehledem zakončil podél vyběhnutého domácího brankáře. Poločas tak skončil - 0:1.

Domácí stačili jen vyrovnat

Po přestávce zahrozili poprvé znovu hosté. Štreit se prokličkoval až k šestnástce, tam se mu nepochopitelně rozestoupila domácí obrana, ale asi překvapen z volného prostoru, vystřelil jen do boční sítě. Poté už začali přebírat otěže zápasu domácí hráči. V 50. minutě se dostal na hranici pokutového území k zakončení Bíbr, jeho tvrdou střelu hostující brankář vyrazil. O dvě minuty později bylo vyrovnáno. Bíbr přihrál na pravou stranu Chalupovi, ten z první vrátil do šestnástky Dvořákovi, který prostřelil brankáře Jurka! V 55. minutě vyhrál na polovině souboj Kaminaras Filip, přes Chalupu a Dvořáka se k němu míč vrátil, ale jeho střela se nevešla mezi tři tyče. V minutě 65. dlouhý nákop za obranu hostů sklepl hlavou Chalupa na volného Dvořáka, který však v jasné šanci vůbec netrefil branku. O  dalších deset minut později se u levého praporku uvolnil Chalupa, na jeho střílený centr ale nedosáhl jak Jelínek na přední tyči, tak ani Dvořák na vzdálenější! V 79. minutě se opakoval souboj ze začátku druhé půle, Bíbr-Jurek, tentokráte z levé strany, bohužel pro domácí se stejným výsledkem. Poslední šance zápasu se odehrála v 85. minutě. Záložník Dvořák Petr oklamal na pravé straně obránce, na malém vápně našel volného Jelínka, kterému se však míč zamotal mezi nohy a hostující obrana ho odkopla do bezpečí! Zápas tak skončil zaslouženou remízou!


Ohlasy k zápasu


FC Olší nad Oslavou
Josef Seknička: Oboustranně důstojné rozloučení se sezonou. Hrál se koukatelný fotbal se spoustou šancí. Klukům chci poděkovat za úspěšnou sezonu. Konečné druhé místo je nečekaný úspěch!

TJ Jiskra Měřín C
Martin Blažek: Dnes jsme odehráli asi nejlepší zápas jara.V první půlce jsme předváděli hezký fotbal a odměnou za to bylo vedeni v zápase. Ve druhé půlce bylo vidět že v teplém počasí už od 70. minuty docházela šťáva a tak domácí dokázali srovnat na konečných 1:1. Hráčům moc děkuji za celou sezonu a za skvělej kolektiv jaký tu v Céčku máme.



Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.