Tvarůžek poslal Březí do třetí třídy a po zápase propukly velkolepé oslavy!


Branky


0

Březí vědělo, že v případě výhry může slavit postup do III. třídy, což se mu po vítězství 8:0 nad Céčkem Měřína také povedlo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tvarůžek ze Syslem dali dvě branky

Hosté přijeli pouze v deseti hráčích a už od začátku to bylo na hřišti znát. Hned ve 4. minutě Stanislav Tvarůžek střelou ze střední vzdálenosti k tyči překvapil gólmana hostů a otevřel skóre zápasu. Domácí útočníci se nedokázali proti semknuté obraně hostů prosadit z krátké vzdálenosti až se v 11. minutě z 5 metrů před velkým vápnem dostal k míči opět Stanislav Tvarůžek a umístěnou prudkou střelou k tyči překonal brankaře. Domácí drželi míč většinu času na půli soupeře. Ve 30. minutě se domácí kapitán Tomáš Habán dokázal probojovat s míčem až na roh velkého vápna a pěknou zpětnou přihrávkou na penaltu našel nabíhajícího Michala Sysla, který se střelou nemýlil a opět navýšil skóre zápasu. Ve 40. minutě si Sysel vzal příklad z Tvarůžka a střelou ze střední vzdálenosti překonal brankaře. 

Březí navýšilo skóre a Sysel vstřelil čtyři branky

Druhý poločas probíhal v klidném tempu, domácí se nemohli až do 70. minuty prosadit až David Dostál proběhl s balónem po levé straně a ve vápně našel pěknou přihrávkou Jakeše a ten skóroval. Domácí stále doráželi na obranu hostů, kdy v 75. minutě po nahrávce od Antonína Crhy prověřil prudkou střelou z 30 metrů Martin Běloch brankáře hostů a ten chycený míč vykopl na svého vysunutého nehlídaného útočníka a ten se rychlým sprintem snažil dostat k soupeřově bráně, ale domácí obránce Radek Šmarda za pomoci menšího faulu útočníka zastavil. Hosté následný přímý kop nevyužili. Domácí útočníci podporovaní svými záložníky i obránci (M. Běloch) stále doléhali na bránu soupeře a rychlými kombinacemi kolem vápna dokázali střelit ještě 3 branky (M.Sysel,M. Sysel,D. Dostál). 



Ohlasy k zápasu


TJ Březí-Březské
Bohumil Nečas: Zasloužená výhra domácích jen potvrdila, že Březí patří do 3.třídy.

TJ Jiskra Měřín C
Martin Blažek: Dnes bych moc chtěl poděkovat těm pár hráčům, co odehráli zápas v Březí. A těm co se nechtělo a radši upřednostnili krásné nedělní počasí (tak se za myslete, jestli chcete hrát fotbal).Omluvu beru jen od kluků, co jsem už týden dva věděl, že nebudou. Jsem s kolegou Padalíkem, máme před sebou poslední dva zápasy, které chceme důstojně odehrát a pak dávám fotbalu v Měříně vale. Dnes není co hodnotit, a tak jediné je, že gratuluji Březímu k výhře a postupu do 3. třídy.



Počet diváků: 80. Rozhodčí: KÖNIG Miroslav - LYSONĚK Petr (N), JURÁČEK Vlastimil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.