Olší porazilo v derby Tasov


Branky


0

Olší si po výhře nad Tasovem udrželo druhé místo v tabulce

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli padly všechny branky zápasu

Souboj druhého týmu se čtvrtým sliboval vyrovnanou bitvu. Hosté ale přijeli v dosti kombinované sestavě, což se na jejich hře projevilo. Domácí měli celý zápas převahu, kterou ale nedokázali zúročit ve větší brankový rozdíl. Už ve čtvrté minutě, v tomto zápase aktivní Bíbr, přihrál na levou stranu Chalupovi, který přesným centrem našel ve vápně volného Jelínka, jenž však hlavou nezakončil přesně. V 17. minutě se situace opakovala. Chalupa prodloužil ve vápně opět na Jelínka, který podruhé nechal vyniknout brankáře Párala. V 28. minutě se souboj Jelínek - Páral opakoval do třetice. Bohužel však pro domácí, stav byl stále 0:0. O minutu později už domácí udeřili. Kaminaras Alex vybojoval na půlce míč, posunul ho na Šaška, ten obehrál na levé straně pokutového území svého strážce a krásnou křížnou přízemní střelou nedal hostujícímu brankařovi šanci - 1:0.  Ve 34. minutě vážně zahrozili hosté. Dlouhý balón za domácí obranu dostal na pravou stranu Pavlíček Jakub, jeho tvrdou ránu brankář Jaša zlikvidoval. O pět minut později domácí navýšili své vedení. Po faulu na Chalupu, vlevo před pokutovým územím, pět metrů od brankové čáry, zahrával volný přímý kop Kaminaras Alex, jeho tvrdou střelu brankář Páral podcenil a srazil si ji mezi nohama do branky - 2:0. Ve 41. minutě se dostali k nebezpečné střele hosté.  Domácí gólman ji vytěsnil mimo tři tyče.  Z následujícího rohu však hosté snížili. Pro míč si šel Jaša, ten mu však propadl mezi rukama a hostující Vojta Pavlíček neměl s uklizením balónu do prázdné branky žádný problém - 2:1. Tak skončil i první poločas.

Druhý poločas Olší udrželo vedení

Druhá půlka se hrála převážně na straně hostů.  V 57. minutě Dvořák Tomáš zastavil rozvíjející útok Tasova, našel vlevo Chalupu, ten narazil Šaškovi, který z hranice šestnáctky, tentokrát  přestřelil.  Další šanci selhal v hostujícím vápně zapomenutý stopér Horký. Krásně převzal přihrávku, ale střela mu nesedla a šla metr vedle. V minutě 74. našel Dvořák Petr před šestnáctkou Chalupu, který z voleje rozezvučel jen levou tyč.  Poté rozhodčí nejprve odpískal hostům malou domů, následně ji odvolal a zbývajících 15 minut už nemělo s fotbalem nic společného. V úplném závěru se ještě hosté snažili o vyrovnání, ale domácí si výhru již nenechali vzít!


Ohlasy k zápasu


FC Olší nad Oslavou
Josef Seknička: Vyhráli jsme zaslouženě! Kluci na našem těžkém terénu zápas odmakali! Jen škoda nevyužitých šancí, nemuseli to být nervy až do konce. Splnili jsme si předjarní cíl - skončit do třetího místa. Velká škoda byla porážka od Bítýšky, mohli jsme mít i souboj o druhou příčku na svých kopačkách.

TJ Tasov
Vojta Pavlíček:



Počet diváků: 45. Rozhodčí: ŽILKA Jan - SEKNIČKA Bohumil (N), PĚCHOTA Daniel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.