Bory B vyhrály překvapivě v Osové Bítýšce


Branky


0

Po týden starém vítězství v Křoví B si přivezly Bory B výhru i z Osové Bítýšky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bory B vstřelily dvě branky

V 15. kole čtvrté třídy skupiny B proti sobě nastoupila čtvrtá Osová Bítýška B a osmé Béčko Borů. Bory minulý týden nasázely Křoví B deset kousků, a tak byli domácí zvědavi, s čím hosté přijedou. Utkání bylo již od samého začátku vyrovnané a do první příležitosti se tak dostal domácí Jaromír Šimek, ale jeho střela z velkého vápna do protipohybu brankáře hostí Martina Pokorného brankou neskončila. Ten ji vytěsnil mezi tři tyče na rohový kop. V další šanci pak běžel sám na branku Petr Večeřa, ale minul Pokorného branku. V 32. minutě se již měnilo skóre zápasu. Miroslav Ochrana vystřelil zpoza vápna a jeho rána zapadla přesně k tyči - 0:1. V další šanci se objevil v 35. minutě domácí Martin Kulík, ale jeho střelu vytáhl Pokorný na břevno. Ve 43. minutě se uvolnil na vápně opět střelec prvního gólu Miroslav Ochrana a jeho střelu domácí brankář Vlastimil Božek konečky prstů ztlumil, ale ta se přeci jen dokutálela za brankovou čáru podruhé - 0:2.

Domácí snížili po neproměněné penaltě

Do druhé půlky vlétli domácí s cílem utkání zvrátit na svoji stranu. V 51. minutě byl faulován ve velkém čtverci Martin Kulík a rozhodčí Jan Žilka nařídil pokutový kop. K němu se postavil Petr Večeřa, ale jeho střelu vyrazil Martin Pokorný jen před sebe, ale následnou dorážku již Večeřa dostal za jeho záda - 1:2. V další šanci se objevil sám před dnes výborným Pokorným opět Martin Kulík, ale jeho střelu do protipohybu borský brankář nohou vykopl. Největší šanci pak zastavilo po ráně Petra Večeři jen břevno. Hosté v té době hráli již jen na brejky, ale když ani jeden nezužitkovali, skóre již zůstalo nezměněno. Béčko Borů si tak připsalo druhé vítězství venku po sobě.



Ohlasy k zápasu


SK Osová Bítýška B
Jan Večeřa: Dnes byl k vidění na čtvrtou třídu technický fotbal. Děkujeme hostům, že k zápasu přistoupili korektně a přispěli k dobrý úrovni zápasu. Rozhodl výborný výkon brankáře Pokorného v brance Borů.




Počet diváků: 45. Rozhodčí: ŽILKA Jan - CHYTKA Zdeněk (N), DVOŘÁK Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.