Béčko Osové Bítýšky vyhrálo o tři branky


Branky


8. J. Šimek , 23. M. Kulík (p.) , 85. M. Kulík
0

Dolní Heřmanice prohrály jasně na hřišti Osové Bítýšky 3:0. Domácí si tak připsali do tabulky druhé jarní vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí pojistili náskok gólem z penalty

Ve čtvrtém jarním kole se střetli dva sousedé v tabulce. Domácí Osové Bítýšce patřilo před výkopem utkání páté místo, hostům z Dolních Heřmanic místo šesté. Dolní Heřmanice dvěmi výhrami na jaře opustily poslední místo v tabulce a na hřišti Osové Bítýšky tak chtěly potvrdit dobrou jarní formu. Solidní návštěva osmdesáti přítomných domácích fanoušků viděla od začátku zápasu tlak Bítýšky, který vyvrcholil v osmé minutě úvodní brankou duelu. Nakrátko rozehraný rohový kop Jana Večeři a Jaromíra Šimka využil druhý jmenovaný a střelou, která byla ještě tečovaná obráncem, poslal domácí do vedení - 1:0. Domácí nadále pokračovali v aktivitě a ta se jim vyplatila ve 23. minutě, kdy byl ve velkém čtverci sražen Martin Kulík. Rozhodčí Lukáš Invald ani nachvíli nezaváhal a nařídil pokutový kop. Kněmu se postavil sám faulovaný Martin Kulík a sám nabídnutou příležitost proměnil - 2:0. Ve zbytku poločasu měli ještě tři šance domácí, ale skončily jako přes kopírák. Dvakrát Martin Kulík a jednou Jaromír Šimek postupovali sami na gólmana hostí Lubomíra Pártla, ale pokusy lobovat brankář Pártl vždy vystihl a zlikvidoval. Poločasový výsledek vyzněl tedy jasně pro domácí tým.

Zápas pečetil pět minut před koncem Martin Kulík

Druhý poločas začal náporem Dolních Heřmanic, ale ti si žádné větší šance nevytvořily. Jejich závary ze standartních situací, které létaly na vysoké útočníky, ke gólu nevedly. Zápas se dále odehrával v klidu mezi oběma vápny. Definitivní jistotu pro domácí tak přinesla 85. minuta, kdy Jaromír Šimek našel křižnou přihrávkou Martna Kulíka, který obstřelil Pártla - 3:0. Zbývající minuty se již dohrály v poklidu a domácí si tak připsali zasloužené třígólové vítězství.



Ohlasy k zápasu


SK Osová Bítýška B
Jan Večeřa: Dnes jsme podali výborný výkon, a proto jsem spokojený s výhrou o tři branky. Na posledních dvacet minut nastoupil do branky náš patnáctiletý dorostenec Jan Šmerda a podal vynikající výkon.

SK Dolní Heřmanice
Jiří Prokeš: Naše mužstvo nastoupilo v dost obměněné sestavě oproti minulému zápasu, což bylo v prvním poločase znát na naší souhře a soupeř šel do vedení, i když trochu šťastně. Ve druhé půli se naše hra zlepšila a dostávali jsem domácí pod tlak. Bohužel jsem nedokázali vstřelit branku. Ke konci zápasu jsem více otevřeli hru ve snaze o snížení , ale bohužel jsme inkasovali.



Počet diváků: 80. Rozhodčí: INVALD Lukáš - NAVRÁTIL Marek (N), CHYTKA Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.