Březí si po domácí výhře upevnilo vedení v soutěži


Branky


0

Osová Bítýška B se sice na hřišti vedoucího Březí snažila, ale nakonec odešla poražena o dvě branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branku nepřinesl

Březí od začátku diktovalo tempo hry. Do první šance se dostali domácí po rychlé kombinaci z levé strany, kdy Jakeš dával pod sebe na Tomáše Habána, který nastřelil hostujícího obránce. Hostující obrana velmi dobře bránila rychlé útoky po křídlech, které většinou končily faulem, a proto domácí hrozili ze standardních situací. Osová Bítýška se dostávala na  půlku domácích velice těžce. Nakopávané míče sklepával Kulík na útočníky, ale do vyložené šance se nedostali, a tak první půle skončila nerozhodně. 

Březí dvakrát skórovalo

Po výměně stran se do první šance dostala Osová Bítýška, ale Michal Hanzelka těsně minul Tunkrovu svatyni. V 48. minutě se po výborné kombinaci na středu dostal k míči výborně hrající Jakeš, který byl faulován v hostující šestnátce a sudí nařídil pokutový kop, který domácí kapitán spolehlivě proměnil -1:0. Po-té se hra začala více kouskovat po faulech a domácí zase začali útočit. Po výborných kombinacích se domácí tým dostával do vyložených gólových šancí, které neproměnili. Až v 80. minutě po výkopu domácího stopera Bělocha se k míči dostal Martin Hála, který posunul míč na Sysla a ten výborným pasem do ulice vyslal Jakeše, který utekl hostující obraně a brankáři Řeháčkovi nedal šanci a upevnil výsledek na konečných - 2:0



Ohlasy k zápasu


TJ Březí-Březské
Jan Štourač: V prvním poločase mě ze hry bolely oči, ale v druhém poločase se ukázala naše síla a zaslouženě jsme zvítězili.

SK Osová Bítýška B
Jan Večeřa: Domácí i díky výkonu v druhém poločase nakonec získali tři body.



Počet diváků: 100. Rozhodčí: KÖNIG Miroslav - SVOBODA Aleš (N), VOKŘÁL Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.