Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2016 10:00

12.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V derby dvou Celtiků vyhrálo vysoko Velké Meziříčí


Branky


0

Nedělní dopoledne byla viděna v Měříně divoká přestřelka, ve které Céčko Velkého Meziříčí málem vstřelilo deset gólů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vstřelili v úvodu dvě branky

V třetím jarním kole nastoupilo v Měříně v derby dvou Céček favorizovanější to velkomeziříčské. Hostům patřilo druhé místo v tabulce s minimální ztrátou na první pozici, na kterém se vyhřívá Březí - Březské. Úvod zápasu zastihl domácí v nedbalkách, čehož využili hosté k dvoubrankovému náskoku. Skóre otevřel v 5. minutě Petr Munduch, který minulý rok nastupoval právě v Měříně - 0:1. V 11. minutě zatáhl po lajně míč Staněk, našel nahrávkou pod sebe na velkém vápně Dušana Smejkala, který již neměl problém se zakončením - 0:2. Do konce poločasu se již skóre nezměnilo, když hostující optická převaha ke gólu nevedla. Domácí hráči totiž brankáře Lišku v hostující brance vůbec neohrozili.

Druhý poločas již byl hostující exhibicí

Do druhého poločasu vstoupili opět lépe hosté a již se začali i prosazovat střelecky. V 52. minutě se prosadil Tomáš Staněk a zvýšil účet zápasu na - 0:3. Hosté nadále tlačili a v 56. minutě vstřelil svoji druhou branku v zápase Dušan Smejkal - 0:4. Svůj druhý gól v zápase přidal také v 63. minutě Tomáš Staněk a schylovalo se k debaklu domácích - 0:5. Domácí se ovšem nevzdávali a v 69. minutě alespoň vstřelili čestný gól Stanislavem Bartuškem - 1:5. Zbytek zápasu již ale patřil hostům, kteří během jedenácti minut vstřelili čtyři branky. V 75. minutě David Polák zvýšil již na - 1:6 a v 80. minutě Dušan Smejkal završil svůj hattrick - 1:7. V. 82. minutě se prosadil také Daniel Krčál - 1:8 a konečnou podobu výsledku udělal v 86. minutě nejlepší hráč zápasu Libor Smejkal mladší - 1:9.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Měřín C
Martin Blažek: Bylo nám jasné že hosté složí silné mužstvo. A taky to bylo na hřišti od začátku znát. A tak klukům děkuji že bojovali až do konce.

FC Velké Meziříčí C
Lukáš Machát: Myslím si, že jsme zaslouženě vyhráli. Soupeř se do žádných větších šancí nedostal a z jediné jeho střely vsítil gól. V Měříně to nikdy nebývá jednoduchý, myslím, že domácí nemají špatný tým. Soupeř nic nevypustil a bojoval až do poslední minuty.



Sestavy


TJ Jiskra Měřín C
P. Jurek [-] - R. Hlávka [-] , P. Bačák [-] , D. Krejčí [-] , M. Kuchyňka [-] , J. Necid [-] , S. Bartušek [-] , I. Prchal [-] , L. Stejskal [-] , O. Stoklasa [-] , M. Blažek [-] (48. S. Symonides [-] )

FC Velké Meziříčí C
L. Liška [-] , L. Smejkal [-] , F. Mužátko [-] , L. Prchal [-] (58. P. Wasserbauer [-] ) , L. Chalupa [-] , P. Munduch [-] , D. Smejkal [-] , T. Staněk [-] , D. Krčál [-] , L. Machát [-] (46. A. Pospíšil [-] ) , D. Polák [-]

ŽK: 35. L. Smejkal .
Hráči zápasu: R. Hlávka - L. Smejkal .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.