Tasov si s chutí zastřílel a roznesl Křoví B 8:0


0

V tabulce čtvrtý Tasov porazil hlavně zásluhou prvního poločasu vysoko Křoví B 8:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tasov se v prvním poločase trefil sedmkrát

V tabulce čtvrtý Tasov chtěl v 11. kole IV. třídy skupiny B zapomenou na týden starou prohru s Velkým Meziříčím C. V tabulce osmé Béčko Křoví zase chtělo napravit domácí zaváhání s Dolními Heřmanicemi. Zápas začali lépe domácí a již v 6. minutě spustili kanonádu. Po pěkné individuální akci se prosadil Ondřej Pospíšil a poslal domácí do vedení - 1:0. V 9. minutě se po pěkné kombinaci prosadi opět Ondřej Pospíšil a domácí již vedli - 2:0. Hosté nevěděli kam dřív skočit a v 11. minutě již to bylo po další akci tentokrát Matěje Pospíšila - 3:0. Zápas byl prakticky rozhodnutý a bylo otázkou skóre, kolik branek domácí nastřílí odevzdanému soupeři. Opět přišly dva góly v rychlém sledu. Nejprve se po samostatném úniku trefil ve 23. minutě Patrik Eliáš a zvyšoval již na - 4:0. Patrik Eliáš byl namlsán a stejný kousek zopakoval v 25. minutě, kdy završil populárního bůra - 5:0. Hosté byli zralí na ručník, ale to ještě nebylo v prvním poločase vše. V 32. minutě po pěkné kombinaci dokonal svůj hattrick Ondřej Pospíšil a bylo to - 6:0. v 37. minutě přidal svůj druhý zásah v zápase také Matěj Pospíšil a již to bylo neuvěřitelných 7:0! Domácí naštěstí pro hosty dokonce poločasu již žádnou branku nepřidali, ale za velkého potlesku odcházeli do šaten spokojenější tasovští. Těm musela poločasová klobáska dnes obzvlášť chutnat.

Ve druhé půli skóroval Tasov již jen jednou

Druhý poločas se odehrával vlastně jen z povinnosti. Z letargie tak 75 přítomných diváků vytrhla jen situace z 55. minuty zápasu, kdy se k zahrávání pokutového kopu postavil domácí brankář Martin Páral a penaltu bezpečně proměnil - 8:0. V závěrečné půlhodině se již nic podstatného nestalo, a tak domácí mohli po závěrečném hvizdu rozhodčího Čecha slavit zasloužené osmigólové vítězství.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Tasov
Vojta Pavlíček, hráč: Tentokrát nastoupil úplně jiný tým, než před týdnem a naši hráči diktovali tempo hry celý první poločas, kdy se po skvělých kombinačních či individuálních akcích postupně prosadili třikrát Ondřej Pospíšil, Patrik Eliáš a Matěj Pospíšil, kteří shodně přidali dva přesné zásahy. Poločas 7:0 a utkání se za rozhodnutého stavu v podstatě jen dohrávalo. 8. branku přidal po změně stran z penalty brankář Páral, který si tak krom vychytané nuly připravil další pěkný dárek ke svým kulatým narozeninám.

TJ Sokol Křoví B
Petr Křístel: Bohužel dnes nám chyběli hráči. Sestavu jsem řešil celý týden a ještě v neděli dopoledne nás bylo jen 9. Citelnou ztátou byl brankář Petr Karmazín, kterého nahradil hráč z pole Jan Kašpar a tak každá střela Tasova na naši branku hrozila inkasovaným gólem. Většině z našich hráčů chyběla chuť vůbec hrát, bojovat a běhat.



Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.