1:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 16:00

11.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březí si po dvoubrankovém vítězství v Borech B upevnilo první místo v tabulce


Branky


90. P. Psohlavec - 40. T. Habán (p.) , 44. D. Dostál , 78. D. Dostál
0

V souboji prvního s posledním celkem tabulky se překvapení nekonalo a Březí po výhře 3:1 nadále vede tabulku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Březí udeřilo na konci prvního poločasu

Hosté nezačali zápas moc dobře a asi do 20. minuty hůře reagovali na domácí záložníky, kteří byli dobře podporováni svými obránci. Naštěstí pro Březí domácí se nedokázali prosadit hlavně díky skvělé obranné řadě hráčů Březí, kteří za svá záda nepustili nikoho z domácích hráčů, který by vážněji ohrozil branku gólmana Tunkra ze Březí. Ve druhé polovině prvního poločasu se už začala probouzet záloha hostů a snažili se poslat své útočné duo - Dostál, Jakeš do brankové příležitosti. Tlak na domácí bránu hosté využili ve 40. minutě, kdy po pěkné přihrávce za obranu Martin Hála našel nabíhajícího Jakeše a ten hlídán dvěma obránci byl zfaulován ve vápně a rozhodčí nařídil pokutový kop. Ten na sebe vzal kapitán hostů Tomáš Habán a nechytatelně zakončil do protipohybu brankáře k pravé tyči. Hosté do poločasu v tlaku na domácí bránu nepolevili a ve 44. minutě našel Tomáš Habán nahrávkou k velkému vápnu Dostála, stojícího zády k bráně a ten místo aby vrátil balón zpátky, tak se rychle otočil a z místa vystřelil umístěnou střelu pod břevno brány, kdy se balón lehce o břevno otřel a skončil v síti. 

Tunkr přišel v poslední minutě o čisté konto

Ve druhém poločase se hra více vyrovnala a domácí hrozili z rohových kopů, ale brankář Tunkr měl přehled a centrované míče vždy vyboxoval ven. Druhý poločas se nesl i v nervóznějším duchu a více se faulovalo na obou stranách, za některé fauly byli hráči oceněni od rozhodčího po právu žlutou kartou. Standardní situaci dokázali v 78. minutě využít hosté, kdy po faulu na Jakeše asi pět metrů před velkým vápnem si nachystal míč Dostál a vyslal nechytatelnou střelu do levého horního rohu brány (můžete vidět na fotce). V 90. minutě se domácí dokázali ještě prosadit a sebrat brankáři hostí čisté konto, kdy z hloučku ve velkém vápně dokázal vystřelit Psohlavec Pavel a střelou k tyči překonal Tunkra.



Ohlasy k zápasu


TJ Družstevník Bory B
Petr Viliš: Březí bylo celkově lepší. Rozhodly jejich pěkné góly. My jsme si skoro žádné šance nevytvořili.

TJ Březí-Březské
Antonín Crha: Pomalu jsme se dnes rozjížděli, ale nakonec jsme rozhodující dvě branky vstřelili na konci první půle. Ve druhém poločase jsme již zápas kontrolovali a dovedli ho do vítězného konce.



Sestavy


TJ Družstevník Bory B
J. Jakubec [-] - P. Burian [-] , V. Gregar [-] , J. Starý [-] (46. L. Hladík [-] ) , L. Kaštan [-] , P. Psohlavec [-] , L. Bula [-] (46. A. Novotný [-] ) , J. Kujal [-] , P. Švoma [-] (60. J. Sojka [-] ) , J. Milota [-] , Z. Hlaváč [-]

TJ Březí-Březské
J. Tunkr [-] - M. Hála [-] , R. Šmarda [-] (75. M. Vokřál [-] ) , M. Běloch [-] , P. Šimek [-] - M. Sysel [-] , A. Crha [-] (83. P. Lysoněk [-] ) , J. Jobánek [-] (46. S. Tvarůžek [-] ) , T. Habán [-] - J. Jakeš [-] , D. Dostál [-] (89. P. Jobánek [-] ) -

ŽK: 62. P. Burian , 77. J. Jakubec , 85. J. Kujal - 86. P. Šimek , 86. M. Běloch .
Hráči zápasu: L. Kaštan , P. Psohlavec - M. Běloch , D. Dostál .
Počet diváků: 23. Rozhodčí: TOMÁŠEK Petr - SMAŽENKA František (N), KOTAČKA Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.