M. Vala 82.
1:4
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 15:30

10.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Céčko Velmezu vyhrálo v Tasově o tři góly


Branky


82. M. Vala - 21. L. Liška , 66. M. Maloušek (p.) , 75. Z. Smejkal , 78. L. Smejkal
0

V souboji o čelo tabulky bylo úspěšnější Céčko Velkého Meziříčí, které vyhrálo v Tasově 4:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Liška poslal hosty do vedení

V souboji v tabulce čtvrtého Tasova a druhého Céčka Velkého Meziříčí se hra v prvním poločase odehrávala před oběma brankami. Hrálo se nahoru dolů a první šanci si vytvořili domácí, ale Ondřeje Pospíšila vychytal hostující David Sysel. Ve 21. minutě se již měnilo skóre zápasu. Hosté odebrali domácím míč na polovině hřiště, následovala krásná nahrávka Petra Munducha na Lukáše Lišku, který nechytatelnou střelou překonal domácího Martina Párala - 0:1.

Ve druhé půlce padly čtyři branky

Do druhého poločasu nastoupili hosté s třemi čerstvými hráči a na hře to bylo znát. Domácí totiž nastoupili pouze s jedenácti hráči a nemohli tedy střídat. Více ze hry tedy měli hosté a v 66. minutě navýšili skóre zápasu. To fauloval v pokutovém území zezadu Eliáš Lišku a kopala se penalta. Tu proměnil Miloslav Maloušek a poslal hosty do dvougólového vedení - 0:2. V 75. minutě stoper Polák našel krásným pasem před velkým vápnem Zdeňka Smejkala, ten zpracoval míč a nechytatelnou střelou vymetl šibenici - 0:3. V 78. minutě se radovali opět hosté. Po rohovém kopu se míč odrazil domácímu hráči od zad do branky, rozhodčí ale nakonec branku připsali nejstaršímu hráči na hřišti Liboru Smejkalovi staršímu - 0:4. V 82. minutě se nakonec dočkali i domácí. Po závaru v pokutovém území se k míči dostal Michal Vala a ten umístěnou střelou na vzdálenější tyč snížil - 1:4. Zbytek zápasu již branku nepřinesl, tak se nakonec z tříbodového zisku mohli radovat hosté.



Ohlasy k zápasu


TJ Tasov
Vojta Pavlíček, trenér: Hosté zaslouženě vyhráli.

FC Velké Meziříčí C
Lukáš Machát: Soupeř oproti nám byl v nevýhodě, když nemohl oživit střídáním hru, protože nastoupil pouze s jedenácti hráči. Ve druhém poločase logicky domácím ubývaly síly. Jsem tedy rád, že jsme vyhráli v Tasově a odvážíme si tak tři body.



Sestavy


TJ Tasov
M. Páral [-] - T. Svoboda [-] , Z. Krejčí [-] , R. Švec [-] , M. Sláma [-] - P. Eliáš [-] , V. Pavlíček [-] , M. Vala [-] , J. Pospíšil [-] - M. Pospíšil [-] , O. Pospíšil [-]

FC Velké Meziříčí C
D. Sysel [-] - D. Polák [-] , M. Maloušek [-] , L. Liška [-] , T. Šlitr [-] (46. L. Prchal [-] ) , P. Munduch [-] , L. Smejkal [-] , Z. Smejkal [-] , D. Šlapal [-] , P. Wasserbauer [-] (46. T. Malec [-] ) , A. Pospíšil [-] (46. L. Machát [-] )

ŽK: 16. J. Pospíšil .
Hráči zápasu: O. Pospíšil - D. Polák .
Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.