2:3p.
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.03.2016 15:00

26.kolo, Středočeský | Kutná Hora | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrubé chyby hostů nakonec domácí ve vítězství nepřetavili


Branky


0

Kutná Hora přijela do Kácova se šňůrou sedmi vítezství v řadě. Domácí se ovšem chtěli soupeři pomstít za ostudný debakl z posledního podzimního kola 0:7. Zápas museli po remíze 2:2 rozhodnout až penalty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly v rozmezí pěti minut daly domácím vedení

Vzhledem k počasí, které ještě před zápasem panovalo, byla hrací plocha ve velmi dobrém stavu. Domácí nastoupili do zápasu plni odhodlání a nevypustili jediný souboj. Na druhé straně hosté páchali jednu hrubou chybu za druhou a jen díky špatnému finálnímu řešení některých situací se domácí prosadili pouze dvakrát. Poprvé v 17. minutě Vojtěch Štorch využil svou šanci a poslal domácí do vedení 1:0. Druhý gól padl o pět minut později. Kutná Hora zahrávala rohový kop, který domácí odvrátili. Ovšem po špatném odkopu hostů na půli hřiště došlo k přečíslení, které využil Havlín a domácí se mohli radovat z druhé branky. Po dvou gólech domácích se začinali do zápasu dostávat i hosté. Přímý kop Kudláčka nebo hlavička Jarkuliše ješřě gólem neskončili, ale ve 44. minutě vyvezl z obrany míč Ondřej Černý a i díky chybě domácího gólmana snížil na poločasových 1:2.

Střídající Lodinský poslal zápas do penalt

Druhý poločas byl jako přes kopírák. Hosté dělali velké chyby,ale domácí je už nedokázali potrestat. Sparta poté musela nuceně střídat útočníka Jiřího Zemana a na hřiště se tak dostal dorostenec Ondřej Lodinský, který si odbyl premiéru mezi dospělými. A uvedl náramně. V 75. minutě se dostal k odraženému balónu na úrovni penalty a srovnal na 2:2. Hrubé chyby hostů v závěru domácí využít nedokázali. Po jedné krásné střele z dálky dokonce za gólmanem Stoupou zvonila tyč, ale gól již nepadl, a tak musely přijít na řadu pokutové kopy.

Obrat dokonali kutnohorští při penlatách

Penaltový rozstřel byl poměrně jasnou záležitostí až do 4. série, kdy domácí hráč netrefil branku a hosté v případě proměnění mohli domů vézt 2 body. Michal Kudláček si v těžké chvíli poradil a střelou kl levé tyči rozhodl o vítezství Kutné Hory 3:2 po penaltách.



Sestavy


AFK Kácov B
P. Verner [-] - J. Pivoňka [-] , J. Berky [-] , P. Marhan [-] , J. Pospíšil [-] - J. Váňa [-] , A. Pana [-] , Š. Štorch [-] , M. Futera [-] - P. Havlín [-] , V. Štorch [-] -

Sparta Kutná Hora B
O. Stoupa [-] - J. Zeman [-] , P. Král [-] , J. Michálek [-] , S. Lebeda [-] (60. O. Lodinský [-] ) , F. Nedvěd [-] , C. Jarkuliš [-] (89. L. Vojáček [-] ) , F. Kopecký [-] (63. J. Šmidrkal [-] ) , M. Kudláček [-] , P. Hulman [-] , O. Černý [-]

ŽK: 23. P. Havlín , 66. V. Štorch , 90. A. Pana - 41. J. Zeman , 48. M. Kudláček , 90. O. Lodinský .
Místo: Kácov. Počet diváků: 40. Rozhodčí: PAŘEZ Radek - HORÁK Miroslav (N), POSPÍŠIL Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.