0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 14:00

26.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Městec vyhrál v Rožďalovicích


Branky


33. R. Kafka , 51. R. Kafka , 75. L. Krejčí
0

Rožďalovice po celou sezónu platily za jeden z nejsilnějších týmů v soutěži, na domácím hřišti obzvlášť. Závěr sezóny se jim však nepovedl, ve 25. kole podlehly Kostomlatům a chuť si nespravily ani posledním zápasem, v němž sledovala stovka diváků porážku 0:3 od celku z Městce Králové.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Roman Kafka zářil

Městec Králové jel na horkou půdu, jelikož jak je známo, Rožďálovice doma nikdy nedají nic zadarmo a ani jejich fanouškovský tábor není z těch nejmenších. Tentokrát přišlo sto diváků a od prvních minut sledovali pohledný vstup do utkání ze strany hostí. Jejich prvotní respekt z konfrontace se silným sokem pozvolna opadl, když viděli, že jej přehrávají, jsou fotbalovější a především aktivnější v pohybu. Městec Králové si tak začal vytvářet velké šance a po jedné z nich se dokonce pískal pokutový kop. Brankář Richard Černý totiž v šestnáctce fauloval útočníka Romana Kafku. Svou chybu ovšem ihned napravil, když vystihl zakončení Lukáše Němce a záložníkovu penaltu zkušeně zlikvidoval.
Městec tak dlouho nadále neúspěšně dobýval branku domácích, kteří se dopředu vydávali jen zřídka. Největší šance si vytvořil Kafka, který bezvýsledně sprintoval sám na brankáře. Nakonec jej překonal až ve 33. minutě, když se k němu dostal míč po skrumáži a on jej pohledně uklidil placírkou z hranice vápna přesně k tyči.

Kafka přidal druhý gól

Druhá půle začala tak, jak první skončila - Městec svého soupeře přehrával ve všech ohledech. Kafka nejprve opět neproměnil samostatný únik na brankáře Černého, poté se již mohl radovat z druhé branky. Hostům se podařila krásná a účelná kombinace, jíž vybagovali domácí obranu a na jejímž konci zakončoval právě Kafka do odkrytého prostoru branky.
Jak je známo, s jídlem roste chuť, a tak útočné snahy Městce ještě narůstaly. Vyústily také v další branku, tu však rozhodčí Milan Tovara neuznal kvůli údajnému (a jistě možnému) offsideu. Třetí branku nakonec stejně vstřelil Městec, čtvrt hodiny před koncem ji vstřelil kanonýr Ladislav Krejčí. Na začátku brankové akce stál opět Roman Kafka, jasný hráč zápasu.
Frustrovaní domácí již odpadli, nestíhali a ani se příliš nehnali dopředu. Podlehli 0:3 Městci, jehož hráči byli jasně lepší a mohli ze svých šancí vytěžit ještě více branek.



Ohlasy k zápasu



Městec Králové
Milan Švábenský: Zápas nám okomentoval trenér vítězného celku: "Soupeř je doma silný, a tak jsme k němu přijeli s respektem. Nakonec jsme jej však přehráli ve všech ohledech, utkání dobře zvládli a odvezli si tři body. Pokud bychom dávali šance, mohlo to být ještě o více branek, soupeř se téměř k ničemu nedostal."



Sestavy


FC Trnavan Rožďalovice
R. Černý [-] - R. Slavík [-] , D. Hora [-] , J. Hojsák [-] , M. Hojsák [-] , M. Najmon [-] , L. Táborský [-] , F. Veselý [-] (80. B. Kulychok [-] ) , T. Ottomanský [-] (71. D. Svoboda [-] ) , V. Kunc [-] , R. Vlček [-]

Městec Králové
P. Míča [-] - M. Hradečný [-] , J. Poděbradský [-] , J. Blažek [-] , L. Hrbáček [-] - P. Novotný [-] , M. Křovina [-] (85. T. Solčanský [-] ) , L. Němec [-] , R. Tyl [-] - R. Kafka [-] (77. P. Štok [-] ) , M. Velenský [-] (71. L. Krejčí [-] )

ŽK: 24. R. Černý , 35. R. Slavík , 88. M. Hojsák .
Hráči zápasu: R. Kafka .
Počet diváků: 96. Rozhodčí: Tovara Milan - SUCHOMEL Jiří (N), MICHÁLKOVÁ Dana (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.