3:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 17:00

26.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas Kovanic s Lipníkem rozhodl krásný přímák Petra Kukly


Branky


0

Sestupující Sokol Lipník odehrál svůj poslední zápas v sezóně důstojně. Na hřišti Kovanic držel s domácími krok, když smazal dvoubrankové manko. Všechny body nakonec i přes snahu hostí braly Kovanice, když utkání rozhodl krásnou střelou do šibenice z přímého kopu kanonýr Petr Kukla.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Martínek dal gól do šatny

Jednalo se o typický poslední zápas sezóny. Již o nic nešlo a nehrál se žádný hezký fotbal, sledovat festival nepřesností nemuselo necelou čtyřicíctku příchozích diváků příliš bavit. Co mohlo všechny uklidnit bylo výborné počasí a skvěle připravený terén. Na něm se hrála první půle dlouho vyrovnaně, nikdo se příliš nehnal do předu a celkový počet šancí se dal spočítat na prstech jendé ruky. Hra se většinou přelévala kolem středu pole, kde docházelo k mnoha špatným přihrávkám a laciným ztrátám míče na obobu stranách. Brankáři měli klid, ani domácí Jakub Krátký ani lipenský kapitán David Libich, si téměř nesáhli na míč. První gól padl zcela nečekaně, a to až tři minuty před koncem prvního dějství. Z dvaceti metrů napřáhl domácí Jaromír Martínek a poslal míč přímo pod břevno. Poločas tak skončil kovanickým vedením po pohledném gólu v závěru.

Kukla opět prokázal své kvality

Ve druhém poločase působily oba celky nadále vyrovnaně a zdálo se, že se nemají navzájem již čím překvapit. Po čtvrt hodině druhé půle se však povedla domácím pěkná kombinační akce, po níž naservíroval David Poklop míč před prázdnou bránu Marianu Burešovi, který nezaváhal a zvýšil domácí vedení na rozdíl dvou branek. Hosté se však nevzdali a stejně jako v minulém zápase ukázali nadmíru bojovného ducha. Po pěti minutách snížil Zdeněk Doležal mladší, který se prudkou střelou prosadil z přímého kopu těsně za hranicí šestnáctky.
V 75. minutě přišlo dokonce vyrovnání. Hostující záložník úspěšně prostčil míč mezi dvojicí obránců a Miloš Jokl jej prodloužil podél brankáře Jakuba Krátkého v gólovou střelu.
Sokol Lipník se mohl z vyrovnání radovat jen několik vteřin. Po faulu hostujícího hráče se totiž trefil z přímého kopu vytáhlý útočník Petr Kukla, a rozhodl tak zápas.
Nepříliš pohledné utkání ozdobily alespoň hezké střely z dálky a dramatická druhá půle. Po tomto všem se mohou z vítězství radovat Kovanice.



Ohlasy k zápasu


FK Kovanice
Lukáš Kout: Zápas okomentoval domácí trenér: "Odehráli jsme typický poslední zápas týmů, jimž o nic nešlo. Utkání bylo nehezké a plné nepřesností. Vedli jsme o dvě branky, což se nám nepodařilo udržet, naštěstí krásně rozhodl Petr Kukla a zajistil nám tři body."

Sokol Lipník
Zdeněk Doležal starší: Utkání nám okomentoval i jeden z hráčů hostí: "Šlo o vyrovnané a klidné utkání za přispění pěkného počasí a terénu. Prohrávali jsme o dvě branky, zabojovali jsme a vyrovnali. Bohužel rozhodla soupeřova branka z přímého kopu."



Sestavy


FK Kovanice
J. Krátký [-] - J. Kunc [-] , J. Martínek [-] (46. T. Mataj [-] ) , Z. Gajdoš [-] , D. Poklop [-] , M. Bureš [-] (76. A. Hobort [-] ) , M. Krejčík [-] , P. Kukla [-] , P. Suchý [-] , T. Černý [-] , P. Kopecký [-]

Sokol Lipník
D. Libich [-] - J. Tax [-] (46. V. Kyselka [-] ) , J. Malý [-] , P. Malý [-] , J. Palyza [-] , Z. Doležal [-] , J. Zítka [-] , M. Švehla [-] , M. Jokl [-] , Z. Doležal [-] , M. Gregar [-]

ŽK: 53. P. Kopecký - 40. P. Malý .
Hráči zápasu: M. Gregar .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: FREUND Karel - KOMÁREK Martin (N), SALAČ Miloslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.