1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.06.2016 17:00

25.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přerov měl s oslabenými Opočnicemi problémy


Branky


0

Opočnice s naprosto slepenou sestavou nastoupila k zápasu v Přerově, který zvládla nad očekávání a při prohře 1:0 byla opravdu blízko bodovému zisku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opočnice se ubránila

Opočnice měly velké problémy vůbec sestavit jedenáctku, s níž by zápas odehrála. Nakonec trenér tým sestavil, i když musel postrádat vykartovaného Vojtěcha Strejčka i mnoho zraněných či nemocných opor mužstva. Bez hráčů na střídání bylo pro mužstvo Opočnic hlavní motivací k zápasu neutrpět debakl. Hosté tak nejspíše překvapili sami sebe, když proti takřka kompletní nejlepší jedenáctce soupeře dokázali držet remízu. Na bezbrankovém stavu měl samozřejmě velkou zásluhu brankář Václav Košvanec, který musel několikrát čelit soupeřově nebezpečné brankové příležitosti. Hosté si jich však nevytvořili nijak neporovnatelně méně, i Aleš Galbavý byl blízko inkasování.
Sedmdesát diváků tak sledovalo pozoruhodné utkání, které však v poločase nebylo dosud ozdobeno žádnou trefou.

Rozhodl Matěj Šenkýř

První branky se diváci dočkali na samém začátku druhého dějství. Po pěti minutách ji vstítil útočník Matěj Šenkýř a poslal přerovské mužstvo do velice nadějného vedení. S jeho udržením však měli domácí značné potíže. Sami se nedostávali do pořádných příležitostí na navýšení svého vedení a naopak museli čelit aktivnímu a nebezpečnému soupeři, který nic nevzdával a chtěl si dokázat, že má na jakýsi malý zázrak. Zdálo se, že hosté disponují takřka nevyčerpatelným fyzickým fondem, drželi tempo i poté, co domácí natřikrát střídali. Tento luxus si Opočnice dovolit nemohly. Přerov nakonec podržel dobře chytající brankář Aleš Galbavý, který v samém závěru zápasu ještě zlikvidoval samostatný únik jednoho z útočníků.
Přerov tak nakonec s velkými potížemi přehrál na domácím hřišti Opočnice nejtěsnějším možným rozdílem.



Ohlasy k zápasu



Opočnice
Dalibor Vaněček: Utkání okomentoval člen rady Opočnic: "Bez většího zájmu o výsledek nám šlo ve slepené sestavě hlavně o to, neutrpět debakl. To jsme více než splnili, prohráli jsme o gól a byli jsme opravdu blízko bodovému zisku. Domácí neproměnili několik slibných šancí, což se jim mohlo vymstít."



Sestavy


Sokol Přerov n. Labem
A. Galbavý [-] - F. Skuhravý [-] , M. Forejt [-] , L. Skuhravý [-] , J. Kadeřávek [-] - R. Veselý [-] (70. J. Cílek [-] ) , A. Neuhausel [-] , T. Vodička [-] , J. Kolenský [-] - M. Šenkýř [-] (85. P. Veselý [-] ) , J. Adamec [-] (70. J. Jíra [-] ) -


ŽK: 20. J. Kadeřávek .
Hráči zápasu: M. Šenkýř .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Hlavička Pavel - NEUHAUSEL Zdeněk (N), KOHOUTEK Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.