3:1
(0:0)
63. D. Hora
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.06.2016 17:00

25.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rožďalovice v Kostomlatech na body nedosáhly


Branky


0

Rožďalovice jely na hřiště Kostomlat jistě v roli favorita. Přesto se jim v první půli nedařilo na domácí nalézt ten správný recept a stejně jako soupeř branku nevstřelili. Vše se rozjelo ve druhé půli, ovšem v Kostomlatský prospěch. Všechny body zůstaly na jejich hřišti po výsledku 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Sedmdesát diváků mohl těšit pohled na kvalitní fotbal ve vysokém tempu. Hrálo se nahoru dolů, útočné snahy se střídaly v šestnáctce domácího Ladislava Týmy i hostujícího Richarda Černého a oba měli plné ruce práce, aby drželi čisté konto. Hráči se vždy snažili na dostřel branky propracovat pohlednou kombinací, každopádně se to častěji dařilo domácím. Ti si připsali mnohem více nebezoečných střel, zatímco hosté měli loženku jednu. Kostomlaty zahodily dvě takové a mohlo je mrzet, že se nedostaly do brzkého vedení.
Diváci tak i přes pohledný fotbal branku v první půli neviděli, přesto si na nic jiného stěžovat nemohli. Pohledná, rychlá a bojovná hra se musela líbit každému. Ke vstřelení gólu chybělo snad už jen štěstíčko, což se ukázalo jako pravda ve druhém poločase, kdy padly rovnou čtyři.

Tři body zůstaly doma

Do druhého poločasu vstoupili domácí s jasnou taktikou naordinovanou trenérem Martinem Šulcem. Ten své svěřence nabádal k trpělivé kombinaci vedoucí k rozběhání a unavení soupeře, který dle něj neměl takovou fyzickou zátěž dlouho vydržet. Vypadalo to, že tento styl hry bude vycházet, po hodině hry poslal Kostomlaty do vedení Tomáš Jarolím. Hostům se však povedlo vyrovnat již po necelých třech minutách ranou kanonýra Dominika Hory. Ten mohl těžit z akce následující po nepřesné přihrávce domácích a ztrátě míče ve středu pole.
Hra se najednou zrychlila a na třetí gól se opět čekalo jen několik desítek vteřin. Domácím jím vrátil vedení útočník Martin Zalabák. Kostomlaty se snažily vstřelit další branku, toužily po navýšení vedení a tlačily se za každou cenu dopředu. Důvody k útočným snahám měl samozřejmě i soupeř. Ten však nakonec však potřetí inkasoval, opět po zakončení Zalabáka, a na body tak nedošáhl. V pohledném utkání zvítězily Kostomlaty 3:1.



Ohlasy k zápasu


Sokol Kostomlaty
Martin Šulc: Zápas nám okomentoval domácí trenér: "Soupeř byl fotbalový, hrálo se ve vysokém tempu. První poločas skončil bez branek, nedali jsme dvě loženky, soupeř měl také jednu slušnou šanci. Druhou půli jsme chtěli trpělivě kombinovat a soupeře donutit se uběhat. To se povedlo, vedli jsme 3:1 a hosté ke konci již nemohli. Šlo o atraktivní zápas nahoru dolů se šťastným koncem pro nás."




Sestavy


Sokol Kostomlaty
L. Týma [-] - P. Dvořák [-] , M. Šulc ml. [-] (80. O. Borufka [-] ) - M. Janáček [-] - M. Pavlíček [-] (63. J. Bednář [-] ) , K. Neagu [-] , M. Zalabák [-] - J. Šnajdr [-] (46. P. Janata [-] ) , M. Zinek [-] , L. Vorlíček [-] , T. Jarolím [-] (85. L. Klosovský [-] )

FC Trnavan Rožďalovice
R. Černý [-] - J. Veselý [-] , J. Hojsák [-] , R. Vlček [-] (34. T. Ottomanský [-] ) , L. Táborský [-] , V. Kunc [-] , D. Hora [-] , T. Hoffmann [-] , M. Hojsák [-] , M. Najmon [-] , F. Veselý [-]

ŽK: 16. P. Dvořák , 73. J. Bednář , 85. P. Janata - 67. J. Hojsák , 84. D. Hora .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Kubera Milan - BÁRTA Martin (N), SUCHOMEL Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.