Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.06.2016 17:00

25.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Milovice přejely Městec 1:5


Branky


0

Milovice utkání v Městci Králové zvládly bez sebemenších problémů. Vstoupily do něj aktivně, sázely jeden gól za druhým a v poločase vedly již 0:5. Ve druhém dějství již působily laxnějším dojmem a proti prostřídanému kádru soupeře nedominovaly, přes to zvítězily vysoko 1:5 a získaly další tři cenné body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí měli zaděláno na debakl

Do utkání na hřišti Městce Králové vstoupili mnohem lépe hosté, kteří odehrávají poslední utkání sezóny v naprosté pohodě a za znamenitých výsledků. Již v osmé minutě udělali první krok za dalším takovým, když rychle otevřel skóre Milan Dzurko. Po chybě soupeřova obránce dostal krásnou přihrávku přímo od protihráče a udělal kličku brankáři Matěji Fialovi.
Na druhou branku nemuselo osmdesát fanoušků čekat dlouho, po dalších pěti minutách ji vsítil Ivan Plecitý, který doklepl do sítě původně vyraženou střelu. Hosté z Milovic zcela dominovali zápasu a utvářeli obraz hry. Na 0:3 zvyšoval Jan Krátký, který šikovně přešel přes čtveřici protihráčů a zamířil přímo k tyči. Za pouhé 4 minuty se prosadil Jan Krátký podruhé, opět po sólu přes tři hráče, kterému předcházel na krátko rozehraný rohový kop. Střela z úhlu se ujala.
Tečku za prvním poločasem udělal gól Milana Dzurka. Dlouhý míč našel Ivana Plecitého, nejstaršího hráče na hřišti. Ten zdárně utekl svému obránci, vrátil balón Milanu Dzurkovi a ten jej dorazil do sítě. První poločas tak skončil milovickým vedením o pět branek, které jim zápas již takřka vyhrálo.

Ve druhé půli se trefili jen domácí

O poločasové přestávce provedl domácí trenér Milan Švábenský zcela pochopitelně rovnou tři změny a další dvě v průběhu druhé půle. Prostřídaný Městec působil mnohem lépe než základní jedenáctka a dokonce vstřelil čestnou branku na 1:5 po pěti minutách od přestávky. Postaral se o ni bek Petr Novotný, který zdárně utekl podél pravé postranní čáry a překonal Jana Havelku mezi milovickými třemi tyčemi. Jako vyměnění působili i hosté, po pětibrankovém vedení dohrávali druhou půli spíše z povinnosti, působili lehce laxním dojmem a nevytvářeli si potřebný tlak. Za druhou půli vystřelili na domácího gólmana Matěje Fialu tak třikrát. Do žádné tutové šance se do konce utkání nedostali ani domácí, zápas tak skončil 1:5.
Po první půli v jednoznačný prospěch hostí se domácí zvedli a druhá půle se jim vydařila více než Milovice, přesto městečtí vysoko prohráli. Pro Milovice je jen škoda, že nehrála celou sezónu tak dobře, jako poslední zápasy, kdy jim již o nic nejde.



Ohlasy k zápasu



AFK Milovice
Jakub Beneš: Zápas nám okomentoval tradiční kapitán Milovic, který tentokrát nehrál: "Zápas byl jednoznačný, zasloužené vítězství po drtivé první půli. Za druhou se zdaleka tolik pochválit nemůžeme, byla laxní, bez tlaku a šancí. S výsledkem jsem spokojený, vyzdvihnout musím hlavně Ivana Plecitého."



Sestavy


Městec Králové
M. Fiala [-] - J. Blažek [-] , L. Hrbáček [-] (75. P. Štok [-] ) , P. Novotný [-] , M. Hradečný [-] (46. R. Tyl [-] ) - L. Němec [-] (80. T. Solčanský [-] ) , M. Rybář [-] , M. Křovina [-] (46. L. Krejčí [-] ) , O. Janouch [-] - R. Kafka [-] , A. Brambora [-] (46. R. Libánský [-] ) -

AFK Milovice
J. Havelka [-] - M. Dzurko [-] , P. Zoubek [-] , J. Krátký [-] , S. Vlačiha [-] , J. Krátký [-] , F. Novák [-] , I. Plecitý [-] , M. Dlouhý [-] , P. Müller [-] (46. P. Křivánek [-] ) , V. Tangl [-]

ŽK: 25. L. Hrbáček - 15. M. Dzurko .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Lerch Jaroslav - MICHÁLKOVÁ Dana (N), BENEŠ Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.