1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 17:00

25.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Loučeň remizovala ve šlágru soutěže v Kostelní Lhotě a míří za postupem


Branky


0

Kostelní Lhota v dohrávce odloženého zápasu neudržela vedení a remizovala s Přerovem 2:2. Nevyužila tak svou šanci naplno a vedoucí Loučeň hostila stále "jen" v pozici druhého týmu tabulky se ztrátou jednoho bodu. Ani ve šlágru sezóny se "Kostelka" na první příčku nedostala, když opět uhrála bod. Loučeň je tak před posledním kolem jediný krůček od postupu. Dosáhne však na něj? Ještě není rozhodnuto!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na Holánkův gól rychle reagoval domácí Mácha

Do Kostelní Lhoty přijel k zápasu o vše vedoucí celek tabulky, což bylo znát. Hned v první minutě sprintoval sám na brankáře Jiřího Máchu hostující Tomáš Prisčák, který obral o balón jednoho z obránců. Po odskoku míče však nezakončil dostatečně kvalitně. Další tutovku si Loučeň vypracovala za pouhých několik desítek vteřin, kdy byl po průniku podél levé postranní čáry poslán k zemi Pavel Mareš. Po standardní situaci se dostal k teči mladý útočník Dominik Holánek, který byl již zcela přesný.
Po nezvykle rychlém úvodním gólu se obdobně dočkala i Kostelní Lhota, konkrétně střelec Michal Mácha, k němuž se dostal míč odvrácený zpět do šestnáctky. První poločas diváky bavil, oba celky útočily a vytvářely si jednu šanci za druhou. Exceloval domácí brankář Jiří Mácha, který mimo jiné vychytal i Jana Štěpánka, který na něj běžel zcela osamocen. Loučeň byla celkově lepší, soupeř působil nervózním dojmem a tolik se mu nedařilo. První půle tak skončila 1:1, přičemž padly obě branky během prvních pěti minut. Opozdilí diváci mohli litovat.

Ve druhé půli branka nepadla

Opozdilí diváci mohli litovat, jelikož od páté minuty do přestávky branka nepadla a ve druhém poločase nakonec také ne. Ve druhém dějství si nadále vypracovávala více šancí Loučeň a pozvolna převzávala iniciativu proti soupeři, který nemohl nalézt recept, jak na ni. Jiří Mácha nadále deptal hostující střelce. Nejprve se opakovala situace z první půle, kdy neuspěl osamocený záložník Jan Štěpánek, v tomto zápase kapitán mužstva. Podporu zezadu tentokrát představoval Tomáš Prisčák, který odražený míč nedokázal dopravit do prázdné branky.
O rozhodnutí zápasu se pokusil Dominik Holánek, tentokrát neuspěl ani on. Jeho zakončení z velkého úhlu plachtilo nad břevnem do dáli. Domácí brankář chytil nejméně čtyři jasné góly a značně pomohl k udržení bodu. Podporu mohl hledat především v dobře hrajícím obránci Michalu Kvízovi.
Utkání skončilo stejně jako první poločas remízou 1:1, která hraje více do karet Loučeni. Ta jde do posledního kola s náskokem jednoho bodu, který může být zcela klíčovým. 



Ohlasy k zápasu


SK Kostelní Lhota
Oldřích Budka: Zápas nám okomentoval trenér: "Přijel k nám první tým tabulky a bylo to znát. Dostali jsme rychlý gól, na nějž jsme vzápětí reagovali vyrovnáním. Loučeň však byla lepší, měla více šancí a střel. Za bod můžeme být vzhledem k průběhu utkání rádi. Postoupit ještě můžeme, ale prioritou bylo zvládnout lépe dohrávku s Přerovem a tento zápas, což se nepodařilo. Nyní je tedy prioritou to medailové umístění. I pokud nepostoupíme, jsme rádi - jde o nejlepší sezónu v klubové historii, co se počtu bodů týče. Musím pochválit celý tým za přístup. Za výkon v tomto zápase gólmana Jirku Máchu a obránce Michala Kvíze."

FK Loučeň 1893
Otakar Ottomanský: I na druhé straně máme trenérovo stanovisko: "Kdybych znal výsledek zápasu předem, byl bych spokojený. Takhle ani ne, vzhledem k průběhu hry jsme z toho měli vytěžit vítězství a mít postup jistý. Bohužel jsme ale nedávali šance, přesto jsem s předvedenou hrou i výsledkem docela spokojený. Pochválím celý tým, ale nejvíce Mareše a Holuba, kteří opět celý zápas tahali tým."



Sestavy


SK Kostelní Lhota
J. Mácha [-] - M. Beránek [-] (78. M. Břichnáč [-] ) , M. Kvíz [-] , T. Pokorný [-] - M. Telipský [-] , M. Sládek [-] , T. Andrle [-] (85. M. Šendera [-] ) , M. Bláha [-] (46. J. Vyleta [-] ) - M. Drobný [-] , M. Pavlík [-] (62. T. Drobný [-] ) , M. Mácha [-] (80. L. Bláha [-] )

FK Loučeň 1893
P. Bednář [-] - L. Krupička [-] , P. Mareš [-] , M. Vrabec [-] , J. Bašus [-] (86. F. Bašus [-] ) , L. Holub [-] , J. Štěpánek [-] , D. Holánek [-] , T. Prisčák [-] , T. Vlasák [-] , J. Holler [-]

Počet diváků: 80. Rozhodčí: Lerch Jaroslav - RŮŽIČKOVÁ Karolína, MANŽEL Tadeáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.