2:1
(0:0)
52. R. Kafka
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 17:00

24.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Loučeň otočila zápas v Městci Králové


Branky


61. P. Mareš , 65. L. Holub - 52. R. Kafka
0

Loučeň musí v závěru sezóny zabrat. Sotva se vrátila zpět na první příčku, prohrála v Kostomlatech 4:0 a má náskok na Kostelní Lhotu jen o dva body, přičemž má "Kostelka" zápas k dobru. Oba celky ještě čeká vzájemný souboj ve 25. kole soutěže. Tento víkend se oba rivalové potýkali s problémy a nakonec shodně zvítězili poměry 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Do zápasu vstoupili lépe hosté, kteří svého soupeře opět zaskočili. V samém úvodu trefili z přímého kopu tyč a následně hrozili celý zápas právě ze skvěle kopaných standardních situací. Svého soka přehrávali také lepším pohybem, účelnou a přesnou kombinace i rychlými protiútoky. Pro domácí bylo držení bezbrankového stavu takřka úspěchem, navíc s přihlédnutím k tomu, že se jim ještě v první půli stihli zranit dva členové základní sestavy. Přes tyto problémy si Loučeň několik šancí, jimiž prověřila Matěje Fialu, vytvořila, každopádně se mnohem více zapotil Petr Bednář, který domácí Loučeň držel jistými zákroky proti dobrým brankovým příležitostem hostí, kteří domácí obranu několikrát přečíslili.
První poločas tak skončil bezbrankovým stavem, za nějž mohli být paradoxně raději domácí, kteří před úvodním hvizdem platili za jasného favorita, a to i přes svůj výkon v Kostomlatech.

Mareš s Holubem otočili zápas

Do šedesáté minuty stále udával tempo Městec, který opět trefil tyč po standardní situaci. Tentokrát do ní zamířila tečovaná střela hlavou po velmi přesném centru. Brzy se hosté dočkali dokonce vedoucího gólu, který po rychlém protiútoku a následném přečíslení vsítil Roman Kafka. Po několika minutách se opakovala obdobná šance, v níž svůj tým opět podržel Petr Bednář. Dá se říct, že právě městecké neproměňování tutovek zápas rozhodlo. Brzy se totiž dočkala i Loučeň, když po zisku míče na středu hřiště unikl podél pravé postranní čáry Tomáš Prisčák, načež svým doklepnutím srovnal skóre skvěle hrající Pavel Mareš. Ten obranu soupeře po celý zápas zaměstnával hbitými průniky a vyhrávanými vzdušnými souboji. 
Po dalších čtyřech minutách nedokázal Městec odvrátit míč z vlastního malého vápna, kde jej po několika sražených střelách napálil do šibenice dirigent loučeňské hry, střední záložník Lukáš Holub. Po tomto zlomovém okamřiku se domácím začalo vše dařit, naopak hosté působili jako vyměnění. Hrál se z obou stran otevřený fotbal nohoru-dolů, přičemž další branka již nepadla. Městec si zaslouží pochvalu především za první půli, Loučeň za tu druhou. Stovka diváků se rozhodně nenudila.

BYLI JSTE NA ZÁPASE? LÍBIL SE VÁM? JAKÁ BYLA KVALITA OBČERSTVENÍ A ZÁZEMÍ? VŠE U NÁS MŮŽETE OHODNOTIT!



Ohlasy k zápasu


FK Loučeň 1893
Otakar Ottomanský: Zápas nám okomentoval trenér lídra tabulky: "První půli nás soupeř zcela přehrál a co se týče standardních situací, vytrval v tom po celý zápas. V utkání dvakrát trefil tyč a nám se rychle zranili dva hráči. Remíza bez branek se dala v půli považovat za úspěch. Ve druhé půli se soupeř již trefil, ale my jsme zápas otočili. Kluky musím pochválit za příkladnou bojovnost a napravení reputace po zápase s Kostomlaty."

Městec Králové
Milan Švábenský: Trenér poraženého celku nám řekl toto: "Proti těžkému soupeři jsme chtěli navázat na dobrý druhý poločas ze zápasu s Ostrou. Ze začátku jsme byli aktivnější, ale rozhodlo neproměňování tutovek, a tak jsme i přes dobrý výkon prohráli, což samozřejmě zamrzí."



Sestavy


FK Loučeň 1893
P. Bednář [-] - L. Krupička [-] , P. Mareš [-] , J. Šulc [-] (20. M. Vrabec [-] ) , L. Holub [-] , J. Štěpánek [-] (46. F. Bašus [-] ) , D. Holánek [-] , T. Prisčák [-] , T. Vlasák [-] , M. Špalda [-] , J. Holler [-]

Městec Králové
M. Fiala [-] - P. Novotný [-] , M. Hradečný [-] , J. Blažek [-] , L. Hrbáček [-] - O. Janouch [-] (75. J. Hornof [-] ) , R. Libánský [-] (75. P. Štok [-] ) , L. Němec [-] , R. Tyl [-] - M. Velenský [-] , R. Kafka [-]

ŽK: 22. J. Štěpánek , 77. L. Holub , 86. D. Holánek - 78. L. Němec .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Rozvoral Miloš - MÄSIARIK Miroslav (N), MICHÁLKOVÁ Dana (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.