2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 17:00

24.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Opočnice vyhrály nad Kovanicemi, opět rozhodl Jan Košvanec


Branky


0

Ve 23. kole si Opočnice odvezly tři body z Běrunic, kdy se po hodině opočenského hraní v deseti trefil Jan Košvanec. Zvládl tak rozhodnout zápas po pouhých dvaceti minutách na hřišti, za což si zasloužil základní sestavu proti Kovanicím. Své šance využil jí skvěle, dal oba góly zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Košvanec hlavičkoval zcela osamocen

Diváků přišlo velmi málo, konkrétně 36. Jako by očekávali následnou podobu utkání. V nehezkém zápase, který vypadal jako vystřížený z méně kvalitní soutěže, než jakou je okresní přebor, padla první branka velmi brzy. V osmé minutě naskočil na centr Jana Rychlíka z pravého křídla Jan Košvanec, kterého v malém vápně nehlídal vůbec nikdo. Gól byl pěkný - výstavní hlavička v pádu. Pak se ovšem nic významného dlouho nedělo. Domácí vytrvale zahazovali šnace, které buď chytil brankář Jakub Krátký, nebo letěly zcela mimo tři tyče.
Celkový herní projev byl plný nervozity na obou stranách. Zbytečné a laciné ztráty míče nebyly žádnou výjimkou a míč se tak většinou pohyboval všelijak ve středu pole.
Pro hosty byla zdaleka největší šancí tyčka, která zazvonila již ve druhé minutě po přímém kopu. Dalších příležitostí k ohrožení branky Václava Košvance se moc nevyskytlo.
Do kabin tak šli spokojenější domácí, kteří vedli a navíc stále drželi čisté konto ve třetím zápase za sebou.

Tečovaná střela se ujala

Po nehezkém herním projevu přišla poločasová střídání na obou stranách, na té domácí dokonce dvě. Tyto změny hru lehce oživily a několik šancí bylo k vidění na obou stranách. Hosté mohli srovnat, ale dva skvělé zákroky vytáhl gólman Vojtěch Strejček. Jistější domácí rozehrávali akce od skvěle fungující obrany a vydávali se do četných protiútoků.
Ty byly tím nejnebezpečnějším, co celý zápas nabídl. Ten, který přišel po hodině hry, se dokonce ukázal jako gólový. Na jeho konci stál opět střelec Jan Košvanec, který vypálil a s pomocí teče dostal svůj projektil za záda Jakuba Krátkého, jehož změna dráhy míče zmátla. Opočnice vedly již o dvě branky a své vedení uhájily. 
Závěrečný hvizd sudího Tadeáše Manžela oba celky doslova vysvobodil, jejich projev nebyl zdleka stoprocentní a hráči se fotbalem nejspíše příliš nebavili.

BYLI JSTE NA ZÁPASE? BAVIL VÁS? JAK JEJ HODNOTÍTE?



Ohlasy k zápasu


Opočnice
Dalibor Vaněček: O ohlas se s námi opět podělil člen rady Opočnic: "První poločas byl ve znamení zahazování šancí útočníky, a to i přes náš první krásný gól. Druhá půle byql z obou stran nervozní a když se k nervozitě se přidal i rozhodčí, bylo ukončení zápasu vysvobozením pro obě strany. Druhou branku vstřelil zase Honza Košvanec, který za pomoci hostující obrany, jež míč tečovala, prostřelil brankáře. Všichni naši hráči bojovali a třetí zápas bez obdržené branky v řadě svědčí o dobré a kvalitní obraně včetně brankaře Václava Košvance , který v tomto utkání chytil jisté dvě branky. Kdybych měl vyzvednout naši hvězdu zápasu tak bych se rozhodoval mezi bratry Košvancovými a Matějem Strejčkem.

FK Kovanice
Lukáš Kout: Vyjádřil se i trenér hostí: "Šlo o vyrovnaný a nehezký zápas spíše na úrovni nějaké třetí třídy. Obě strany měly tak čtyři šance, soupeř se narozdíl od nás bohužel prosadil. Mrzí mne naše tyč ve druhé minutě trefená z přímého kopu, scházely centimetry a zápas se mohl vyvíjet hodně rozdílně. Soupeř nás překonal hlavně díky efektivitě."



Sestavy


Opočnice
V. Košvanec [-] - j. Košvanec [-] (75. M. Mazáč [-] ) , J. Rychlík [-] , A. Pivný [-] , M. Rychlík [-] (45. J. Fiala [-] ) , J. Potůček [-] , J. Jambor [-] , Z. Mikšovský [-] , M. Svoboda [-] (45. P. Rychlík [-] ) , Z. Holubička [-] , M. Strejček [-]

FK Kovanice
J. Krátký [-] - P. Kukla [-] , J. Martínek [-] (78. A. Hobort [-] ) , D. Trégl [-] (45. O. Koutek [-] ) , D. Poklop [-] , O. Kubina [-] , M. Krejčík [-] , R. Hanuš [-] , P. Suchý [-] , T. Mataj [-] , T. Černý [-]

ŽK: 10. J. Potůček , 65. Z. Holubička - 88. R. Hanuš .
Počet diváků: 36. Rozhodčí: MANŽEL Tadeáš - KOHOUTEK Ladislav (N), ŠTOLA Marek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.