4:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 17:00

23.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kostomlaty šokovaly první Loučeň vítězstvím 4:0!


Branky


0

Loučeň se v minulém kole dostala po dlouhé době zpět na prvním místo, kde získala dvoubodový náskok na Kostelní Lhotu. Nyní však Loučeň šokovala naprosto opačným způsobem, když prohrála v Kostomlatech v pozici jasného favorita 4:0. Zápas Kostelní Lhoty s Přerovem byl odložen kvůli stavu terénu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zalabák rychle otevřel skóre

Do zápasu vstoupili navzdory očekáváním mnohem lépe domácí fotbalisté, kteří si na lídra tabulky s chutí vyšlápli a již v páté minutě šli do vedení po střele Martina Zalabáka, jíž předcházel neuhlídaný rohový kop. Kostomlatům se dařila bezpečná rozehrávka od obrany a celkově kombinace, na což nebyli nedůrazní hráči Loučeně schopni adekvátně reagovat.
Ve 22. minutě získaly Kostomlaty skvělou šanci ke zvýšení skóre, když sudí Hlavička odpískal (údajný) faul brankáře Petra Bednáře uvnitř šestnáctky a udělil mu navíc žlutou kartu. Pokutový kop proměnil kapitán mužstva, záložník Martin Janáček. Hráči hostí zůstali jako opaření, hráli ještě hůře a předváděli bojácný, bezkrevný výkon, jímž se nemohli obětavému, bojovnému a dlraznému soupeři vůbec měřit. Půle skončila za stavu 2:0, z nějž mohla mít padesátka domácích fanoušků zasloženou radost.

Martin Zalabák si vystřílel hattrick

Ve druhém poločase prošla sestava Loučeně změnami a promícháním pozic na hřišti. Domácí si uvědomovali, že jim hosté výhru nenechají jen tak, přesto se Loučeni v útoku nadále nedařilo a nevypracovávala si žádné větší šance. Po hodině hry tak domácí již zcela převzali iniciativu a kontrolu nad zápasem. Ničili favorita skvělým pohybem bez míče a následnými šancemi, které ústily v góly. Na 3:0 se prosadil opět Martin Zalabák. V 75. minutě již Zalabák dokončil hattrick a měl pořádný důvod k oslavám.
O vítězi již prakticky nemohl být pochyb a to i díky tomu, že se Loučeň k brance Ladislava Týmy jen sotva přiblížila. Neprosadila se ani taková útočná esa jako Holánek či Mareš.
Loučeň tak své příznivce zklamala na celé čáře a musí doufat ve vítězství nad Kostelní Lhotou ve vzájemném střetnutí. Tento zápas dost možná rozhodne o vítězi soutěže.

BYLI JSTE NA ZÁPASE? ZHODNOŤTE HO! CO ŘÍKÁTE NA PŘEKVAPIVÝ VÝSLEDEK?



Ohlasy k zápasu


Sokol Kostomlaty
Martin Šulc: Trenér domácích byl tentokrát nadšený: "Přijel k nám lídr soutěže a nám se dařilo. Šli jsme do toho s chutí a rychle se dostali do vedení. Dařila se nám rozehrávka a po našem druhém gólu byl soupeř jako opařený. Věděli jsme, že to Loučeň nenechá jen tak, ale v ofenzivě byla bezzubá i ve druhé půli, a tak jsme po hodině hry zcela převzali iniciativu. Hodně nám pomohl pohyb bez míče a to, že jsme přetavili šance v góly. Celé to bylo podle mých představ. Má pochvala směřuje k celému mužstvu, speciální samozřejmě k Martinu Zalabákovi za jeho tři důležité branky."

FK Loučeň 1893
Otakar Ottomanský: Na druhé straně jsme se samozřejmě dočkali reakce zcela opačné: "Soupeř byl obětavý, bojovný a důrazný, my naopak bojácní, bezkrevní a bez nápadu. Nejdříve jsme neuhlídali roh a pak náš brankář prý fauloval na penaltu. Přestavovali jsme sestavu, ale nepomohlo to. Jde o naši největší prohru v soutěži a není pro ni omluvy. Zklamali jsme na celé čáře a soupeř vyhrál zaslouženě, byl nadšený, mohl si to dovolit. Je pravda, že několik našich hráčů se snažilo - no nešlo jim to. Bohužel."



Sestavy


Sokol Kostomlaty
L. Týma [-] - M. Šulc ml. [-] (78. T. Prošek [-] ) , P. Janata [-] , P. Dvořák [-] - M. Janáček [-] - K. Neagu [-] , M. Pavlíček [-] (63. M. Večerek [-] ) , M. Zalabák [-] - T. Jarolím [-] (83. L. Klosovský [-] ) , L. Vorlíček [-] , M. Zinek [-] (76. O. Borufka [-] )

FK Loučeň 1893
P. Bednář [-] - L. Krupička [-] , P. Mareš [-] , F. Bašus [-] (55. F. Folbrecht [-] ) , J. Šulc [-] , L. Holub [-] , J. Štěpánek [-] , D. Holánek [-] , T. Prisčák [-] , T. Vlasák [-] (86. P. Brzák [-] ) , M. Špalda [-]

ŽK: 38. T. Jarolím - 22. P. Bednář , 40. F. Bašus , 48. L. Holub , 50. J. Štěpánek , 77. J. Šulc .
Hráči zápasu: M. Zalabák .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Hlavička Pavel - BÁRTA Martin (N), MÄSIARIK Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.