Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2016 17:00

22.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ostrá i díky Dosedělovu hattricku během 6 minut sestřelila neefektivní Kostomlaty


Branky


0

Ostré se na jaře daří. Nahání druhou Kostelní Lhotu, vítězí a hlavně dává spoustu gólů, jimž baví fanoušky. Přesně takto vypadalo i domácí utkání proti Kostomlatům, které porazila rozdílem třídy 5:0. Soupeř však předváděl kolektivní výkon, který nebyl z nejhorších. Ofenziva hostí však shořela na nulové efektivitě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šťastný gól narušil vyrovnanou půli

V prvním poločase se hrála až nečekaně vyrovnaná hra. Domácí favorité svého soupeře nijak vyloženě nepřehrávali a jen zřídka se dostávali na dostřel branky Ladislava Týmy. Stejně jako on neměl příliš práce ani Jakub Chaloupka, jelikož se hra odehrávala především ve středu pole. Nikdo nebyl schopný dlouho podržet míč a rozpochybovat hru směrem dopředu, kombinace se diváci příliš nedočkali. Z ojedinělé šance se však dostali domácí do vedení, šťastný gól se v polovině prvního dějství podařilo vsítit Tomáši Birkušovi.
Hosté se pokoušeli o vyrovnání, ale přes dobře organizovanou obranu soupeře se do šancí příliš nedostávali. Ani Ostrá si již tutovku nevypracovala, a tak skončila první půle za stavu 1:0. Velká návštěva téměř sto padesáti diváků tak zatím nedostávala to, na co čekala. Vše se ale mělo změnit ve druhém poločase. 

Doseděl soupeře zničil hattrickem za šest minut

Na začátku druhého poločasu to nevypadalo, že by se mělo na skóre něco změnit, ačkoliv domácí vystřídali. Šancí bylo k vidění více než v první půli, ale hosté zcela selhávali v efektivitě. Přes velký počet šancí vždy trefili brankáře, pokud zamířili mezi tři tyče, a tak se vyrovnávací branky nedočkali. Druhý gól zápasu přišel až v 73. minutě, kdy se ze standardky prosadil Ladislav Doseděl, velká útočná zbraň Ostré. Po čtyřech minutách se Doseděl trefil zase, což rovnou vedlo ke třem střídáním v týmu soupeře a kompletnímu protočení defenzivy. Ani tyto změny očividně nebyly schopné domácího kanonýra zastavit - neuplynuly ani dvě minuty a Doseděl slavil neuvěřitelný hattrick. Tím se však gólostroj domácích nezastavil, v 84. minutě udělal definitivní tečku za zápasem svým druhým zásahem Tomáš Birkuš, čímž stanovil skóre na pro hosty až příliš krutých 5:0.



Ohlasy k zápasu



Sokol Kostomlaty
Martin Šulc: Utkání nám okomentoval trenér poraženého celku: "Výsledek je pro nás až příliš drsný. První poločas jsme zvládli hrát se soupeřem vyrovnaně, jeho gól byl spíše šťastný. Ve druhém dějství jsme ale nedávali šance a na tom v posledních zápasech hoříme. Snažili jsme se o obrat, ale dostali jsme další gól z přímáku a nepomohlo ani protočení obrany. Soupeř vyhrál zaslouženě."



Sestavy


Ostrá B
J. Chaloupka [-] - J. Kostenko [-] (48. M. Hradecký [-] ) , L. Doseděl [-] , T. Cabrnoch [-] , R. Herzán [-] (75. D. Zápotocký [-] ) , R. Sedlák [-] , T. Uher [-] , J. Dozorec [-] , P. Čáp [-] , T. Birkuš [-] , L. Dozorec [-] (80. J. Dobrovolný [-] )

Sokol Kostomlaty
L. Týma [-] - P. Janata [-] , P. Dvořák [-] , M. Šulc ml. [-] - M. Janáček [-] - M. Pavlíček [-] (79. L. Klosovský [-] ) , M. Zalabák [-] , K. Neagu [-] (79. M. Pařízek [-] ) - M. Večerek [-] , T. Jarolím [-] (79. M. Zinek [-] ) , L. Vorlíček [-]

ŽK: 35. L. Doseděl , 40. L. Dozorec , 68. P. Čáp - 17. P. Janata , 37. K. Neagu , 66. M. Janáček , 88. M. Šulc ml. .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: Rozvoral Miloš - SOUKUP Milan, TOVARA Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.